Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alba: Consiliul Judeţean ar fi dat 11.000 de euro din banii publici pentru câteva postări pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Alba: Consiliul Judeţean ar fi dat 11.000 de euro din banii publici pentru câteva postări pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 02 Apr 2018, 11:16
Alba: Consiliul Judeţean ar fi dat 11.000 de euro din banii publici pentru câteva postări pe Facebook (FOTO, VIDEO) Eveniment

Din categoria pe ce se mai cheltuie banii publici ai românilor, presa din Alba sesizează faptul că Consiliul Judeţean alocă o sumă consistentă pentru promovare pe Facebook.

„11.000 de euro pentru fix 93 de postări pe facebook și 67 pe instagram, în cinci luni. Halucinant dar adevărat. Atât a plătit Consiliul Județean Alba pentru postări pe rețelele de socializare”, informează alba24.ro

Această sumă a fost dată unei firme care nu are un site funcțional ci doar o temă goală nefinalizată, pentru a gestiona conturile de pe rețelele de socializare ale instituției.

"Postările vor fi însoțite obligatoriu de un element ilustrativ, sub formă de fotografie, grafică, elemente video, animație sau infografic și de o descriere sub formă de text adaptat rețelei și tipului de cont", scrie în caietul de sarcini prin care s-a alocat contractul.

Prin urmare, vedem că în timp ce cetăţenii se plâng de numeroase lipsuri, autorităţile aleg să dea 11.000 de euro pentru 3 postări pe săptămână timp de 5 luni.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   Alba