Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ALERTĂ ALIMENTARĂ! Pastă de mici infectată cu E.coli în Caraș Severin: Cea mai mare parte a lotului infectat a fost deja vândută (VIDEO)

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Pastă de mici infectată cu E.coli în Caraș Severin: Cea mai mare parte a lotului infectat a fost deja vândută (VIDEO)

Un articol de: - 11 Aug 2016, 14:00
ALERTĂ ALIMENTARĂ! Pastă de mici infectată cu E.coli în Caraș Severin: Cea mai mare parte a lotului infectat a fost deja vândută (VIDEO) Eveniment

Inspectorii de la DSVSA au descoperit pacteria E.coli în pasta de mici vândută de un lanț de magazine din județul Caraș Severin. Însă deși inspectorii au reușit să identifice și să oprească de la comercializare lotul infectat, cea mai mare parte fiind deja vândută, informează B1TV.

Produsele infectate au fost descoperite în urma unui control efectuat la un lanț de magazine din Reșița, dar există o șansă importantă ca problema să provină de la producător din judeţul Vâlcea, care este acum controlat de inspectorii sanitar veterinari.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin, a efectuat un control oficial la unitatea care a comercializat acest produs și a dispus măsurile prevăzute în Planul Naţional de Control.

Sorin Mierlea, președinte APC, a recomandat telefonic pentru B1TV ca în momentul în care dorim să facem cumpărături să le facem din spații special amenajate și să cerem datele de proveniență ale produselor. 

Când vine vorba de magazinele mari, acesta a precizat că este vorba și despre un autocontrol, mai ales în această perioadă de caniculă, trebuie să fie depozitate cu mare grijă produsele pentru a nu se întâmpla evenimente nedorite.

Pastă de mici infectată cu E.coli în Caraș Severin: Cea mai mare parte a lotului infectat a fost deja vândută

Citeşte mai multe despre:   Stiri Caras Severin