Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alertă cu bombă la Curtea de Apel București (VIDEO)

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 29 Iun 2020, 13:17
Alertă cu bombă la Curtea de Apel București (VIDEO) Eveniment

Alertă cu bombă, luni, la Curtea de Apel București. În jurul orei 11:10, un bărbat a anunțat  prin apel 112, că,  în această instituție, se află un dispozitiv exploziv. Clădirea a fost evacută, iar traficul în zonă, atât cel rutier cât și cel pietonal, a fost restricționat.

 

 

 

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București

 

 

 

Autorităţile intervin, luni, după ce la 112 s-a primit un apel care anunţă amplasarea unui dispozitiv exploziv la Curtea de Apel. situată în centrul Bucureștiului.

”Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat a anunţat prin apel 112, că la Curtea de Apel Bucureşti, se află un dispozitiv exploziv. La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 14 care au procedat la evacuarea clădirii, iar la acest moment specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. efectuează verificări”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

A fost restricţionat traficul în zonă, atât auto cât şi pietonal.

 

 

 

Alertă cu bombă la Tribunalul București, în iunie

 

 

 

Clipe de panică și la Tribunalul Bucuresti, la începutul lunii iunie. Institutia a fost evacuata in urma unei alerte cu bomba. Avertismentul a fost primit noaptea pe e-mail, dar a fost vazut abia dupa ora 9. Spațiul a fost verificat mai multe ore de către specialiști pirotehniști. De asemenea, toate şedințele de judecată au fost întrerupte.

„În cursul zile de vineri 5 iunie în Tribunalul Bucuresti va exploda o bombă, nu este nicio glumă". Aşa suna mesajul în urma căruia Tribunalul București a fost evacuat. Ședințele de judecată au fost întrerupte.

Email-ul a fost trimis la ora 01:30 dimineaţa, însă mesajul a fost văzut abia în jurul orei 09:30, moment în care s-a dat alarma în instituţie. Personalul şi justiţiabilii prezenţi în Tribunal au fost evacuaţi în baza procedurilor de urgenţă, iar Poliţia şi Serviciul Român de Informaţii au fost alertate.

Oamenii au asteptat ore in sir lamuriri din partea autoritatilor.

“De 2 ore alerta cu bomba Tribunalul Bucuresti. Comunicare publica absenta, ca si cand Tribunalul Bucuresti nu ar avea nici conducere nici purtatori de cuvant ! In loc sa se dea termen din oficiu fata de acest incident ... abia acum au venit cu caini dresati sa depisteze... ceea ce inseamna ca pana acum au cautat cotloanele asa, mai usurel, doar cu "aparatele", scria , pe Facebook, avocatul Antonie Popescu la data de 5 iunie.

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti