Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ALERTĂ de gradul zero! Fiul celui mai TEMUT DICTATOR a ajuns în ROMÂNIA! Ce ni se pregăteşte...

ALERTĂ de gradul zero! Fiul celui mai TEMUT DICTATOR a ajuns în ROMÂNIA! Ce ni se pregăteşte...

Un articol de: B1.ro - 03 Iul 2018, 11:24
ALERTĂ de gradul zero! Fiul celui mai TEMUT DICTATOR a ajuns în ROMÂNIA! Ce ni se pregăteşte... Eveniment

Fiul celui mai temut dictatcor din lume a ajuns în România! Hafez al-Assad, în vârstă de 16 ani, fiul preşedintelui Siriei, va participa  la Olimpiada Internațională de Matematică, organizată anul acesta la Cluj-Napoca.

El va benefici de măsuri speciale de securitate, în contextul războiului civil cumplit care macină Siria şi a problemelor de securitate pe care vizita acestuia o poate reprezenta pentru ţara noastră. Data și ora sosirii acestuia pe teritoriul României sunt informații confidențiale.

Tot la capitolul secret este și locul unde Hafez al-Assad va fi cazat pe timpul desfășurării competiției. Au fost însă infirmate zvonurile conform cărora ar fi fost închiriat un hotel întreg pentru acesta.

Valentin Cuibuș, inspectorul general școlar din Cluj, a confirmat că Hafez al-Assad este unul dintre cei 615 elevi veniți în România pentru Olimpiada Internațională de Matematică. Acesta a precizat că, în afară de măsurile speciale de securitate luate în situația unor astfel de vizite, fiul președintelui Siriei va fi tratat la fel ca ceilalți elevi, fiind inclus în programele pregătite de organizatori.

”A și cerut să fie tratat ca un elev normal. Sunt chestiuni de protocol. Nu ne-a încurcat în niciun fel venirea lui ”, spune inspectorul general școlar pentru libertatea.ro.

Cea de-a 59-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 3 – 14 iulie. Organizatorii spun că este cel mai important eveniment internațional organizat în România de Centenar. Pe lângă elevii care participă la competiția din 9-10 iulie, au mai venit la Cluj alte câteva sute de delegați din peste 110 țări.

Citeşte mai multe despre:   Siria,   Stiri Cluj-Napoca,   Hafez al-Assad