Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ALERTĂ METEO! Schimbări DRASTICE de vreme săptămâna aceasta. Zonele vizate...

ALERTĂ METEO! Schimbări DRASTICE de vreme săptămâna aceasta. Zonele vizate...

Un articol de: B1.ro - 11 Noi 2018, 09:17
ALERTĂ METEO! Schimbări DRASTICE de vreme săptămâna aceasta. Zonele vizate... Eveniment

BANAT. Tendința temperaturii aerului va fi, în general, de scădere în cea mai mare parte a intervalului de referință. În medie, valorile maxime se vor încadra între 12 și 17 grade, iar minimele între 3 și 7 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere, cu precădere, la sfârșitul intervalului.

CRIŞANA. Temperatura aerului va fi în general relativ staționară și în ușoară creștere până în 13 nioembrie, apoi din nou în scădere, însă ceva mai accentuată decât precedenta. Media regională va consta în valori maxime cuprinse între 11 și 17 grade, iar minimele între 5 și 9 grade în perioada 5-11 noiembrie și între 3 și 7 grade, după aceea. Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere, îndeosebi la sfârșitul intervalului.

TRANSILVANIA. Temperatura aerului - la valorile diurne va fi în ușoară creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere, însă mai accentuată decât precedenta. În medie, maximele se vor încadra între 9 și 15 grade. La valorile nocturne, temperatura aerului va fi în scădere. Media regională a minimelor, va consta în valori cuprinse între 0 și 3 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată și în creștere, în a doua parte a intervalului și mai ales după data de 14 noiembrie.

MARAMUREŞ. Temperatura aerului va fi în general în scădere, mai ales la valorile diurne, iar în restul timpului nu va avea variații semnificative. În medie, valorile maxime se vor încadra între 10 și 15 grade, iar minimele între 2 și 5 grade. Probabilitatea pentru ploi va fi în creștere, pe parcursul celei de-a doua săptămâni, dar mai ales în ultimele zile ale acesteia.

MOLDOVA. Temperatura aerului va fi în general în scădere, de la o zi la alta și de la o noapte la alta. În medie, valorile maxime se vor încadra între 3 și 8 grade. Vremea se va încălzi până în data de 13 noiembrie, apoi se va răci, iar media de temperatură va fi de 10....15 grade la valorile maxime și de 3....5 grade la minime. Probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată după data de 11 noiembrie.

DOBROGEA. Temperatura aerului - la valorile diurne, va fi în creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere. La valorile nocturne, variațiile vor fi spre creștere până în data de 14 noiembrie și din nou spre scădere, până la sfârșitul intervalului. În medie, vor fi maxime cuprinse între 12 și 15 grade și minime între 5 și 7 grade. Trecător vor fi condiții de ploi slabe sau burniță.

MUNTENIA. Temperatura aerului - la valorile diurne, va fi în creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere. La valorile nocturne, variațiile vor fi spre creștere până în data de 14 noiembrie și din nou spre scădere, până la sfârșitul intervalului. În medie, vor fi maxime cuprinse între 12 și 16 grade și minime între 3 și 5 grade. Trecător și pe spații mici, vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță.

OLTENIA. La valorile diurne, temperatura aerului va fi în creștere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere, ceva mai accentuată decât precedenta. Vor fi valori medii cuprinse între 11 și 17 grade, iar minimele - între 3 și 5 grade.

LA MUNTE, temperatura aerului va fi, în general, în scădere, în intervalul de prognoză, însă majoritatea valorilor ce urmează să se înregistreze vor fi peste cele normale ale perioadei. Maximele se vor încadra în jurul valorii de 4 grade, iar a minimelor spre -2 grade. Vor fi condiții pentru precipitații slabe, cu probabilitate mai mare de semnalare a acestora la sfârșitul săutămânii.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   meteo