Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment UPDATE| ALERTĂ ZOO! O maimuță EVADATĂ aleargă prin Piatra Neamţ. Pompierii şi poliţia FUG după ea prin tot oraşul (VIDEO)

UPDATE| ALERTĂ ZOO! O maimuță EVADATĂ aleargă prin Piatra Neamţ. Pompierii şi poliţia FUG după ea prin tot oraşul (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Apr 2018, 15:16
UPDATE| ALERTĂ ZOO! O maimuță EVADATĂ aleargă prin Piatra Neamţ. Pompierii şi poliţia FUG după ea prin tot oraşul (VIDEO) Eveniment

UPDATE, ora 19:00 Maimuţa a fost prinsă, transmite Agerpres

Zarvă mare la Piatra Neamţ, unde o maimuţă a evadat de la o grădină zoologică şi aleargă de bezmetică prin oraş. Pe urmele ei, în urma apelurilor făcute de cetăţeni la 112, aleargă poliţia şi pompierii. Deocamdată, maimuţica #rezistă!

Din informațiile primite de la Zoo, maimuța nu se afla în cuștile expuse în parc, ci într-o boxă separată. În momentul în care s-a încercat scoaterea ei din boxă pentru administrarea unor tratamente, aceasta a evadat, scrie Ştiri de Neamţ.

După ce s-a încercat prinderea animalului afllat pe acoperişul unei case de pe str. Ştefan cel Mare, maimuța s-a speriat și a fugit pe acoperișul altei case. Sunt șanse mici să fie prinsă fără tranchilizare.

Vom reveni cu amănunte!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Nu e chiar simplu de prins o maimuţă, am înţeles că la Târgu Mureş a durat trei săptămâni să prindă o maimuţă evadată. Maimuţa de la Piatra-Neamţ care a evadat nu este un pericol pentru oameni. Situaţia poate fi amuzantă la prima vedere, dar o tratăm cu toată seriozitatea", a declarat primarul oraşului Dragoş Chitic, prezent în mijlocul evenimentelor.

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 


 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Piatra Neamț