Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alexandrescu, la ieșirea de la DNA: Dialogul cu procurorii s-a oprit când mi s-a impus un termen pentru studierea dosarului

Alexandrescu, la ieșirea de la DNA: Dialogul cu procurorii s-a oprit când mi s-a impus un termen pentru studierea dosarului

Un articol de: - 24 Sep 2013, 15:11
Alexandrescu, la ieșirea de la DNA: Dialogul cu procurorii s-a oprit când mi s-a impus un termen pentru studierea dosarului Eveniment

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a declarat, marți, la ieșirea de la DNA, acolo unde și-a studiat materialul de urmărire penală alături de avocatul său, că legea nu îi obligă un termen pentru a finaliza studierea dosarului său.

”Deja nu mai sunt simplele mele afirmații, ci sunt făcute de instituții care sunt abilitate să facă treaba asta. În plus, în dosar sunt lucruri extrem de importante, discuții între domnul Voiculescu și nepotul dânsului, discuții personale între mine și doamna Voiculescu, discuții între domnul și doamna Voiculescu, absolut fără nicio relevanță cu privire la această cauză.   Această ultimă zi este un termen impus de procurori. În această situație, legea, se pare, este o simplă obțiune. Termen nu există în lege cu privire la acest lucru. Patru zile din cinci am venit la DNA, am citi filă cu filă din dosarul ăsta, iar acest termen nu are niciun fel de susținere”, a declarat Alexandrescu.

Acesta își contestă procurorii de caz, spunând că dialogul cu aceștia ”s-a oprit prin a mi se impune un termen la care trebui terminat totul”.

Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie - 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a amenințat pe Ioan Bendei, administrator la RCS-RDS, că va începe o campanie media compromițătoare împotriva acestuia, dacă nu semnează în numele companiei RCS-RDS un contract având ca obiect retransmisia și distributia prin satelit a programelor aparținând Antena TV Group.

Sorin Alexandrescu a fost în arestat în 31 mai, când Judecătoria Sectorului 1 a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă, la cererea procurorilor anticorupție.

Pe 7 iunie, Alexandrescu a fost eliberat, iar măsura arestării preventive a fost înlocuită cu interdicția de a părăsi țara pentru 30 de zile.

Citeşte mai multe despre:   sorin alexandrescu,   DNA