Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alexandru Arșinel, operat pe datorie, pentru că spitalul nu a mai primit fonduri de la Ministerul Sănătății

Alexandru Arșinel, operat pe datorie, pentru că spitalul nu a mai primit fonduri de la Ministerul Sănătății

Un articol de: B1 TV - 02 Sep 2013, 14:04
Alexandru Arșinel, operat pe datorie, pentru că spitalul nu a mai primit fonduri de la Ministerul Sănătății Foto: mediafax.ro Eveniment

Maestrul Alexandru Arşinel a fost operat pe datorie! Declaraţia a făcut-o profesorul care i-a salvat viaţa, Mihai Lucan. Directorul Institutului de Urologie Cluj Napoca a explicat că banii promişi de la Ministerul Sănătăţii nu au ajuns la centrul pe care îl conduce.

La rândul său, actorul a făcut un apel către ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, căruia îi cere să trimită banii necesari clinicii.

Profesorul universitar Mihai Lucan, directorul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, a declarat că actorul a fost operat „pe datorie", deoarece spitalul nu mai are fonduri.

„Multe din materialele absolut necesare pentru a putea desfășura această activitate sunt cumpărate și neplătite încă și asta în contul banilor deja promiși, că ni s-a spus deja să continuăm că vom primi bani la rectificare. Domnul Arșinel e transplantul 123 sau 124 de anul acesta. Dacă Ministerul Sănătății reușește să se descurce și să ne dea fondurile promise necesare, noi am putea să mai ajutăm încă 50 de oameni de acum încolo, să treacă din această fază de incertitudine asupra sfârșitului, să îl salvăm efectiv. Domnul Arșinel arată ca și cum ar fi făcut o extracție dentară după 3 zile”, a declarat doctorul Lucan.

Pe de altă parte actorul a făcut un apel către ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, căruia i-a cerut să trimită banii necesari acestei instituții.

„Sunt într-un centru dătător de viață, de speranță și de promisiuni, e bine ca ministerul, ca domnul Nicolaescu, toți cei responsabili de viața românilor să ia în serios aceste oaze dătătoare de viață să le susțină. Vă rugăm domnule ministru, vă rugăm domnilor de la minister să aveți grijă de viața românilor”, a spus și actorul Alexandru Arșinel.

Arșinel, operat pe datorie, pentru că spitalul nu a mai primit fonduri de la minister
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Ministerul Sanatatii