Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alexandru Rafila: Succesul campaniei de vaccinare trebuie să fie un deziderat național pentru că de el depind relansarea economică și reluarea vieții sociale normale (VIDEO)

Alexandru Rafila: Succesul campaniei de vaccinare trebuie să fie un deziderat național pentru că de el depind relansarea economică și reluarea vieții sociale normale (VIDEO)

Un articol de: Raluca Tindeche - 21 Apr 2021, 22:45
Alexandru Rafila: Succesul campaniei de vaccinare trebuie să fie un deziderat național pentru că de el depind relansarea economică și reluarea vieții sociale normale (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei Eveniment

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a vorbit, miercuri seara, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV, despre campania de vaccinare. 

„Declarațiile nu sunt suficiente. Sigur că sunt bune intențiile. Cred că orientarea politică nu are niciun fel de importanță sau ar trebui să nu aibă niciun fel de importanță. Succesul campaniei de vaccinare trebuie să fie un deziderat național pentru că de el depind relansarea economică, reluarea vieții sociale normale. 

Țările care vor reuși să facă acest lucru mai devreme vor avea un start bun. Sper ca noi să ne aflăm în această categorie, cu toate că ceea ce ați spus mai devreme este adevărat. Interesul pentru vaccinare este în scădere și atunci doar ce spun politicienii nu este suficient. Poate să fie vorba de un exemplu personal, dar noi trebuie să ne concentrăm în acest moment pe o campanie de informare și de atragere a fiecărei categorii sociale,a fiecărui grup social, a fiecărei categorii de vârstă pentru că oamenii percep diferit nevoia de a te vaccina.” 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alexandru Rafila