Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alimentarea cu energie electrică va fi înteruptă temporar în cursul zilei de miercuri, în București și în aceste două județe

Alimentarea cu energie electrică va fi înteruptă temporar în cursul zilei de miercuri, în București și în aceste două județe

Un articol de: Maria Zărnescu - 30 Sep 2020, 07:28
Alimentarea cu energie electrică va fi înteruptă temporar în cursul zilei de miercuri, în București și în aceste două județe FOTO: Pixabay.com Eveniment

În cursul zilei de miercuri, 30 septembrie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar, în anumite zone din București, dar și din județele Ilfov și Giurgiu. Alimentarea cu energie va fi înteruptă ca urmare a lucrărilor anuale de resparații și întreținere la rețelele electrice, precum și posturi posturi de transformare ale E-Distribuție Muntenia, scrie Agerpres.

 

Întreruperea curentului electric în București

 

În Capitală, alimentarea cu energie electrică va fi înreruptă pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 9 - 11, între orele 11.00 și 15.00.

 

Alimentarea cu energie electrică în Județul Ilfov

 

În județul Ilfov, alimentarea cu energie electrică va fi înteruptă orele 12.00 și 16.00, în Snagov sat Tâncăbeşti, Institutul de Stat pentru Testarea Soiurilor, Institutul de Stat pentru Testarea Soiurilor.

În intervalul 09.00 – 17.00 va fi oprit curentul electric în Baloteşti, Strada Narciselor şi cartier North One, Berceni, străzile 1 Mai, Vasile Goldiş, Fabrica De Mobilă, Cazanului, Steaua Roşie, Infrăţirii, Câmpului, străzile adiacente, Chiajna, Strada Rezervelor, străzile adiacente, Loc. Trifu Cosmina.

În intervalul 9.30 – 17.30 va fi înteruptă alimentarea cu energie electrică și în zonele Popeşti, strada Popesti Romani, Alexandru Garian, Zăbava Gluceru, Cimitirului, Troiţei, Norilor, Olga Bancic şi Miraslau între Popeşti Romani şi Alexandru Garian.BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

 

Curentul electric, întrerupt în Giurgiu

 

În cursul zilei de 30 septembrie, alimentarea cu energie electrică se va înterupe și în județul Giurgiu, între orele 8.30 – 16.30 în Giurgiu, străzile Fundătura Murelor, Ghizdarului.

Între orele 9.00 – 17.00, „lumina” va fi întreruptă în Comana, străzile Sârbii, Cumani, Gheorghe Rădulescu, Gelu Naum, Neajlovului, Dărăşteni, Doctor Nanca, Vlad Ţepeş, Bujorului, Răsuceni, Bodegaru, Lilieci, Şerpilor, informează sursa citată mai sus.