Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în anumite zone din București, în județele Ilfov și Giurgiu, pe parcursul zilei de joi, 10 septembrie

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în anumite zone din București, în județele Ilfov și Giurgiu, pe parcursul zilei de joi, 10 septembrie

Un articol de: Maria Zărnescu - 10 Sep 2020, 07:19
Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în anumite zone din București, în județele Ilfov și Giurgiu, pe parcursul zilei de joi, 10 septembrie FOTO: Pixabay.com Eveniment

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în cursul zilei de joi, în anumite zone ale Capitalei, dar și în județele Ilfov și Giurgiu, informează Agerpres.

Întreruprea vine ca urmare a lucrărilor anuale de reparații și de întreținere a instalației și rețelelor electrice, dar și posturi de transformare ale E-Distribuție Muntenia.

 

Când și unde se va întrerupre „curentul” în București

 

În Capitală, în cursul zilei de joi, alimentarea cu energie electrică se va întrerupe între orele 9.00 – 17.00. Zonele vizate, în care va fi oprită temporar alimentarea cu energie electrică sunt: străzile Bujorului, Liliacului, Oblică, Nuferilor, Cruciuliţei şi consumatorii din str. Agricultorilor numere cu soţ, iar între orele 09:00 - 15:00 cei din Calea Victoriei între numere 116 şi 122, precizează sursa citată mai sus.

 

Întreruperea alimentării cu energie electrică în județul Giurgiu

 

În Girugiu, va fi sistată alimentarea cu energie electrică între orele 8.30 și 16.30. str. Prunaru, Drumul Stanestiului, Pierisu, str. Portocalului, iar între orele 9:00 - 17:00 în Mihai Vodă, str. 1 Decembrie de la intersecţia şi str. Negru Vodă, până la str. Şcolii, str. Şcolii de la intersecţia cu str. 1 Decembrie până la str. Garoafei, str. Stadionului, Toporu, str. Iazului, Bujorului, scrie Agerpres.

 Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 25 - 31 octombrie 2020: „Este o perioadă destul de dură”

Când și unde se oprește lumine în Ilfov

 

În județul Ilfov, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, în cursul zilei de joi, la trei intervale de timp diferite, astfel: în intervalul între 9:00 - 17:00, vor rămâne fără curent electric locuitorii din Baloteşti, str. Unirii intre SC Alex Promarchet SRL şi str. Intrarea Punţii şi străzi adiacente; Dragomireşti Vale, str. Micşunelelor, Sânzienelor, Trandafirilor, Castanilor, Begoniei, străzile adiacente, Primăria Dragomireşti Vale, Poliţia Dragomireşti; Domneşti, str. Narciselor, Crenguţei, Zodiacului, Bujorului, străzile adiacente, Chiajna, str. Apeductului, străzile adiacente, Loc.Tănase Alexandru, Copăceni , str. Principală, Miron Cristea, Liliacului, Intrarea Plopilor, străzile adiacente.

Între orele 12.00 și 16.00 va fi sistată alimentarea cu energie electrică și în Mogoşoaia, sos. Bucureşti-Târgovişte nr. 99-101.

În perioada 9.30 până la 17.30 se va întrerupe curentul electric în Otopeni, str. Libertăţii de la intersecţia cu str. Văii până str. Abatorului, str. Melodiei, anunță Agerpres.