Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR: În 2010, am negociat autostrada Comarnic-Brașov la 4 miliarde de euro, iar în 2014 s-a stabilit un preț dublu. Ponta a fost tras de mânecă de Coldea (VIDEO)

Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR: În 2010, am negociat autostrada Comarnic-Brașov la 4 miliarde de euro, iar în 2014 s-a stabilit un preț dublu. Ponta a fost tras de mânecă de Coldea (VIDEO)

Un articol de: - 11 Apr 2018, 19:59
Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR: În 2010, am negociat autostrada Comarnic-Brașov la 4 miliarde de euro, iar în 2014 s-a stabilit un preț dublu. Ponta a fost tras de mânecă de Coldea (VIDEO) Eveniment

Alin Goga, fost director de investiții în CNADNR, a vorbit miercuri, în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, despre informația conform căreia, fostul premier Victor Ponta ar fi fost amenințat de Florian Coldea, în vremea în care acesta era prim adjunct al directorului SRI, că va fi arestat dacă semnează contractul de construire a autostrăzii Comarnic - Brașov. Informația a fost dezvăluită în 2017 de Sebastian Ghiță. 

Întrebat dacă este de părere că Victor Ponta a fost amenințat să nu facă autostradă peste Carpați, Alin Goga a explicat: ”Este vorba despre Comarnic-Brașov care ajunsese în urma negocierii parteneriatului public-privat, negociată de domnul Narcis Neaga, la 8,4 miliarde de euro, în 2014 era această autostradă. În 2010, Goga Alin, și pot să vă fac dovada cu documente, negociasem aceeași autostradă la 4,8 miliarde de euro. Nu a spus nimeni să nu facem Comarnic-Brașov, dar dacă o faci și o plătești ca fiind diamant, ea fiind din pietre ordinare, consider că este o problemă.

Premierul, președintele și președinții celor două Camere sunt beneficiarii acestor informări și s-a primit o informare în care s-a spus că ce s-a negociat la CNADNR de către Narcis Neaga este în neregulă raportat la prețul celălalt, «faceți toate comparațiile și o să vedeți că este în neregulă și noi vom face demersurile către autorități». Că o iei că faci demersuri către autorități în sensul că o să te aresteze, ok”. 

”A fost o tragere de mânecă, nu o amenințare asupra prim-ministrului, ci o informare a unor nereguli care se întâmplau la CNADNR din punctul de vedere al negocierii intereselor statului român pe următorii 24 de ani. Premierul Ponta, vă asigur, va spune corect că a primit această informare de la SRI. Vă garantez că nu va spune că a fost amenințat că va fi arestat, că, într-adevăr a primit o informare legată de niște lucruri care erau în competența serviciului și erau legat de banii acestei țări”, a mai spus Alin Goga.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alin Goga,   Victor Ponta,   Florian Coldea