Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alina Gorghiu: În România, "sănătatea" a devenit o sursă constantă a știrilor negative. Decidenții politici nu sunt preocupați de o reformă reală (VIDEO)

Alina Gorghiu: În România, "sănătatea" a devenit o sursă constantă a știrilor negative. Decidenții politici nu sunt preocupați de o reformă reală (VIDEO)

Un articol de: - 20 Sep 2015, 19:53
Alina Gorghiu: În România, "sănătatea" a devenit o sursă constantă a știrilor negative. Decidenții politici nu sunt preocupați de o reformă reală (VIDEO) Foto: twitter.com/alinagorghiu Eveniment

Copreședintele PNL Alina Gorghiu este de părere că, în România, starea deplorabilă a spitalelor, precum și revolta pacienților sau a cadrelor medicale față de condițiile oferite de sistemul medical, au devenit surse constante de știri pentru jurnale.

În acesta sens, Goghiu a precizat duminică pe Facebook că "decidenții politici nu sunt preocupați de o reformă reală a Sănătății".

Cu toate acestea, liderul PNL spune că sunt și "povești de succes în sănătate", felicitându-l astfel pe primarului Adrian Teban, care a luptat ca spitalul Orăşenesc din Cugir să nu fie închis și care, ulteror, a reușit modernizare spitalului prin investițiile pe care Primăria le-a făcut.

"În România, Sănătatea a devenit o sursă constantă a știrilor negative. Aproape că nu e zi în care să nu vedem în jurnale câte o știre despre starea deplorabilă a spitalelor, despre revolta pacienților sau a cadrelor medicale față de condițiile oferite de sistemul nostru medical.

Decidenții politici nu sunt preocupați de o reformă reală a Sănătății. De câte ori se aprinde câte o scânteie, se caută un extinctor care să înăbușe focul pe moment. Problemele de fond rămân și se adâncesc.

Sunt însă şi poveşti de succes în Sănătate, cum este cea a Spitalului Orăşenesc din Cugir - o poveste despre solidaritate, implicare şi bună
administraţie. Felicitări primarului Adrian Teban, care și-a făcut datoria față de comunitate - și atunci când s-a luptat pentru ca spitalul din Cugir să nu fie închis, și prin investițiile pe care primăria le-a făcut, ulterior, în modernizarea spitalului",
a scris Alina Gorghiu pe site-ul de socializare.

Alina Gorghiu: În România, Sănătatea a devenit o sursă constantă a știrilor negative
 
În România, Sănătatea a devenit o sursă constantă a știrilor negative. Aproape că nu e zi în care să nu vedem în jurnale câte o știre despre starea deplorabilă a spitalelor, despre revolta pacienților sau a cadrelor medicale față de condițiile oferite de sistemul nostru medical. Decidenții politici nu sunt preocupați de o reformă reală a Sănătății. De câte ori se aprinde câte o scânteie, se caută un extinctor care să înăbușe focul pe moment. Problemele de fond rămân și se adâncesc. Sunt însă şi poveşti de succes în Sănătate, cum este cea a Spitalului Orăşenesc din Cugir - o poveste despre solidaritate, implicare şi bună administraţie. Felicitări primarului Adrian Teban, care și-a făcut datoria față de comunitate - și atunci când s-a luptat pentru ca spitalul din Cugir să nu fie închis, și prin investițiile pe care primăria le-a făcut, ulterior, în modernizarea spitalului. #ZileleCugirului

Posted by Alina Gorghiu on Sunday, September 20, 2015


Citeşte mai multe despre:   Alina Gorghiu,   spital,   Stiri Romania