Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marina Almăşan, anunţ important despre partenerul ei de viaţă: "Infractorul Georgică Cornu” va rămâne curând un vis urât, un coșmar infricoșător

Marina Almăşan, anunţ important despre partenerul ei de viaţă: "Infractorul Georgică Cornu” va rămâne curând un vis urât, un coșmar infricoșător

Un articol de: B1.ro - 01 Noi 2018, 15:00
Eveniment

Marina Almăşan a anunţat că partnereul său de viaţă, afaceristul Georgică Cornu, a scăpat de cele două dosare penale în care era vizat, procurorii dând ordonanţă de clasare pe motiv că faptele nu există.

Prezentatoarea lansează un atac dur la adresa justiţiei pentru felul în care a fost tratat partenerul său, arătând că acum "infractorul Georgică Cornu" va rămâne doar un vis urât, iar afaceristul îşi va recăpăta respectul pe care îl merită.

"Astăzi este o zi importantă pentru un om foarte apropiat mie: au fost clasate două dosare importante dintre cele fabricate omului de afaceri Georgică Cornu de către minunata Justiție Română, și cu care acesta se luptă de peste 6 ani. Dosarele au fost CLASATE, cu precizarea că faptele ( evaziune fiscală si spălare de bani – n.a.) NU EXISTĂ!!! Prin urmare, “infractorul Georgică Cornu” va rămâne curând un vis urât, un coșmar infricoșător, căzând astăzi, iată, alte noi redute ale sale..

Felul în care Justiția Română a distrus vieți, nu mi-este deloc străin, pentru că in toți acești ani am fost martora – de aproape – a modului în care minciuna ordinară și manipularea pot pune cătușe, pot arunca în arest, pot umili oameni nevinovați, distrugându-le sănătatea, afacerile, viața personală.

Mă bucur din suflet, Georgică, pentru această nouă izbândă a ta și mai ales mă bucur că, în pofida tuturor presiunilor exterioare, nu am incetat niciodată să cred în nevinovăția ta! Sper ca oamenii care ți-au pus la cale distrugerea – ție și atâtor altora ca tine – să plătească pentru abuzurile fără limite!  In ceea ce mă privește, te voi ajuta să-ți recâștigi respectul și prețuirea celor din jur, reparația morală a imaginii tale, distrusă de niște netrebnici!”, a scris Marina Almăşan pe Facebook.

Georgică Cornu a fost pus sub acuzare în două dosare penale pentru infracţiunile de evaziune fiscală și spălare de bani