Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment “Am învățat să zâmbim cu buzele pline de cicatrici și durere în suflet”. Povestea emoționantă a uneia dintre supraviețuitoarele din Colectiv (FOTO)

“Am învățat să zâmbim cu buzele pline de cicatrici și durere în suflet”. Povestea emoționantă a uneia dintre supraviețuitoarele din Colectiv (FOTO)

Un articol de: - 03 Aug 2016, 15:58
“Am învățat să zâmbim cu buzele pline de cicatrici și durere în suflet”. Povestea emoționantă a uneia dintre supraviețuitoarele din Colectiv (FOTO) Eveniment

Au trecut nouă luni de la tragedia din Colectiv, dar chiar dacă unele răni fizice s-au închis, cele din suflet nu se vor cicatriza, poate, niciodată.

Acesta este și cazul lui Tedy Ursuleanu. Tânăra a fost în clubul Colectiv în tragica noapte care a șocat o țară întreagă.

Chiar și după atâtea luni, tânăra continuă recuperarea fizică. Aceasta a fost supusă mai multor operații din cauza arsurilor grave pe corp, iar degetele de la o mână i-au fost amputate.

Tânăra se pregătește de o nouă operație, cea în care îi va fi montată o proteză la mâna de la care și-a pierdut degetele, intervenția urmând să aibă loc în Scoția.

„Am câștigat lupta cu moartea, am câștigat la limită, cu răni pe jumătate din corp, plini de bacterii și tratați în alte țări, cu plămânii arși și pronosticuri aproape nule, am învățat să zâmbim cu buzele pline de cicatrici și durere în suflet! Am prins curaj când am văzut că o întreagă țară a fost alaturi de noi, dar lupta noastră nu se termină aici, ba din contră, ea abia începe! Suntem mulți ce avem nevoie în continuare de intervenții chirurgicale, costume compresive, plasturi și alte tratamente pentru a duce o viață cât mai aproape de normal.

Ne vom aminti cu drag de cei ce au plecat dintre noi și de enorma durere a familiilor lor, ne-au fost prieteni, colegi, profesori! Desigur că avem nevoie de spitale, de săli de concert adecvate, de memoriale care să le cinstească plecarea atât de dureroasă și soarta la care ne-a supus corupția și ignoranța, dar cred în continuare că recuperarea noastră, în momentul actual, este prioritară! Victimile din Colectiv vor doar să ducă o viață normală!”, a scris Tedy Ursuleanu pe Facebook.

 

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Colectiv