Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ambasada Suediei, mesaj despre mișcarea #șieu: Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm (VIDEO)

Ambasada Suediei, mesaj despre mișcarea #șieu: Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2019, 17:12
Ambasada Suediei, mesaj despre mișcarea #șieu: Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm (VIDEO) Foto: facebook.com/SverigesAmbassadiBukarest Eveniment

Fenomenul #şîeu a cuprins toată ţara. Sute de angajaţi din România și-au oprit activitatea pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi. O reacție la această mișcare a venit, vineri, și din partea reprezentanților Ambasadei Suediei la București, care au obișnuit în ultima perioadă cu replici ironice referitoare la subiecte de actualitate din România. 

Într-un mesaj publicat pe Facebook, aceștia precizează că Guvernul Suediei a adoptat un plan național pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, cu investiții totale de 66 miliarde de euro și îi invită pe românii ca, timp de 15 minute, să urmărească un videoclip despre felul în care progresează planul pentru centura capitalei Stockholm. 

”Guvernul Suediei a adoptat un plan național pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, însumând investiții totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate și transportul maritim.

Noul plan național reprezintă un pas important către tranziția spre un stat fără combustibili fosili, o creștere a construcției de locuințe și îmbunătățirea condițiilor pentru mediul de afaceri.

Una dintre cele mai ambițioase componente ale planului este centura capitalei Stockholm. Proiectul a început în 2015 și va dura până în 2025. Cu 21 kilometri lungime totală, dintre care 18 kilometri în tuneluri, centura va deservi 140.000 vehicule în fiecare zi, circulând pe trei benzi separate per fiecare direcție.

Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administrația Suedeză pentru Transport”, se arată în mesajul Ambasadei Suediei. 

Ambasada Suediei, mesaj despre mișcarea #șieu: Dacă ai 15 minute libere astăzi, poți urmări raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm

Povestea îngrozitoare din spatele acestei fotografii. Nici după 30 de ani nu a fost deslușit MISTERUL(FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Ambasada Suediei