Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment AMOR în post?! Care sunt condiţiile Bisericii

AMOR în post?! Care sunt condiţiile Bisericii

Un articol de: - 05 Mar 2018, 08:38
Eveniment

Preoţii au demontat mitul şi au precizat că doar cuplurile căsătorite au voie să întreţină relaţii intime în Postul Paştelui.

Acestora le este permisă iubirea trupească în zilele de marţi, joi şi sâmbăta, dar doar dacă sunt legaţi prin taina cununiei, informează Observator.

Cei care refuză apropierea în această perioadă pot ajunge la păcate şi mai mari, a precizat preotul Vasile Ioana.

Prea multe femei credincioase au egoismul acesta al duhovniciei! Cum? Nu te atingi de mine! N-ai voie să te atingi de mine! 40 de zile nu te atingi de mine şi se întâmplă un fenomen! Bărbatul, dacă este refuzat o dată, de două ori, de trei ori, se duce în altă parte şi atunci apare păcatul! Dacă soţul doreşte să fie cu soţia sau soţia doreşte să fie cu soţul e bine ca cel acre ţine post să intre în starea de jertfă şi face o faptă bună!”, a explicat preotul.

Pe lângă faptele bune şi rugăciunea, iubirea faţă de jumătatea noastră nu trebuie să lăsată mai prejos în postul Paştelui.

Prea iubitelor doamne credincioase căsătorite, desigur, în cadrul căsătoriei, respectaţi alegerea de voinţă a soţului! Postul trupesc nu se ţine decât cu bunăvoială între cei doi!', a adăugat Vasile Ioana.

Citeşte mai multe despre:   Preoţii ,   cuplu,   relaţii intime