Ana-Maria Brânză a fost operată la genunchi. Campioana olimpică la scrimă a postat un mesaj și o fotografie de pe patul de spital

Ana-Maria Brânză a fost operată la genunchi. Campioana olimpică la scrimă a postat un mesaj și o fotografie de pe patul de spital

Ana-Maria Brânză a fost operată, marți, lagenunchiul drept și se simte bine, a transmis ea, de pe patul de spital.

Scrimera în vârstă de 35 de ani a postat o fotografie după ce a ieșit din operație și un mesaj în care a transmis că, dacă era mândră că n-a suferit nici o accidentare care să necesite intervenție chirugicală în cei 20 de ani de carieră, a fost nevoită să intre în sala de operație pentru o problemă pe care o avea lagenunchi.

Ana-Maria Brânză a fost conștientă pe parcursul operației și chiar a urmărit intervenția medicilor

Sportiva a mai scris că a fost curioasă să urmărească intervenția medicilor pe monitor însă nu a înțeles nimic din imaginile pe care le-a urmărit.

Camipoana a mai declarat cănu se bucură deperioadă de odihnă care urmează, pentru că era deja de 3 luniîn izolare. Brânză s-a bucurat că asistentele au răsfățat-o cu compot, pentru că apropiații nu o pot vizita din cauza pandemiei de coronavirus.

Ana-Maria Brânză a fost suspectă de COVID-19

Ana Maria Brânzăși 18 scrimeri români, 7spadasine şi 10 spadasini, şi 6 tehnicieniau fost suspecțide coronavirus în luna martie și au intrat în carantină, după ce au participat în perioada 6-8 martie au avut contacat cu mai multespadasine asiatice au fost testate pozitiv la COVID-19 dupa Cupa Mondiala de la Budapesta.

Din fericire, spadasina nu a fost infecată cu COVID-19, dar și-a ocupat timpul pe care a trebuit să petreacă în izoalare cu activități plăcute, precumtimpul gatind,curătenia în locuință,cititulși pictatul.

Ana-Maria Brânză este una dintre cele mai cunoscute spadasine din lume

Brânză este unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi români și este cunoscută la nivel mondial datorită performanțelor sale.

Campioanaa început să practice scrima în copilărie, pe la vârsta de 11 ani și și-a dedicat întrega viața acestei cariere, ajungând de-a lungul anilor campioană națională, europeană, mondială și olimpică.

Scrima a început ca o joacă, a devenit o provocare, iar acum este un stil de viață. Ultimii douăzeci de ani i-am trăit prin și pentru scrimă! Și nu consider că aș fi putut avea aceste rezultate într-un alt sport sau într-un alt domeniu” a declarat sportiva.

Sportiva a declarat într-un intreviu, oferit publicației paginadepsihologie, că fiecare înfrângere pe care a suferit-o în cariera sa a însemnat o lecție valoroasă, care a ambiționat-o să facă performanță. Jocurile Olimpice de la Londra 2012 au reprezentat un astfel de moment deificil pentru spadasinacare spus că „aplecat cu un bagaj plin de speranță și s-a întors îngenuncheată și înlăcrimată”. Totu;i, avcest moment a ajutat-o să urce pepodiumul olimpic la Rio de Janeiro în 2016.

Ea a cuceritîn cei peste 20 de ani de carieră14 turnee de Cupa Mondială şi titlul de cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, şi 2012–13.

Este de 8 ori campioană naţională şi vicecampioană olimpică la Jocurile de vară de la Beijing din 2008 și are 7 medalii de Aur la Campionatele Europene de la Izmir, Kiev, Plovdiv, Sheffield, Zagreb, Strasbourg şi Montreux.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:23 - Adrian Câciu: Bucureștenii nu îl vor mai vota pe Nicușor Dan. Săptămâna viitoare vom avea numele candidaților PSD-PNL la fiecare sector și la Primăria Capitalei (VIDEO)
11:19 - Efectele pandemiei de Covid: Copiii au probleme de vorbire după izolare. ”Părinții nu au reușit să suplinească lipsa activităților”
11:08 - A murit scriitorul și traducătorul din Iași, Radu Părpăuță. Avea 69 de ani
11:03 - Adrian Câciu: Sunt contractate toate fondurile din PNRR. La acest final de an o să avem cel puțin 7 sau 8 miliarde de euro cheltuiți din PNRR (VIDEO)
10:53 - Sfârșit tragic pentru o familie de români din Bologna. Mama și cei trei copii au murit în incendiul care a cuprins locuința
10:50 - O imagine cu o minge de fotbal acoperită de scoici a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din natură, În Marea Britanie
10:49 - Adrian Câciu, despre cererea de plată 3 din PNRR: 4 jaloane din 74 sunt încă în discuție. Nu se vor pierde banii. Cei care au scris PNRR, prost sau bun, acum monitorizează și încearcă să se valideze, sperăm să nu mai fie în politică în curând (VIDEO)
10:48 - Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle. Cum este numit (FOTO)
10:34 - Cu cine este într-o relație fiica Andreei Marin. Violeta este îndrăgostită lulea (FOTO)
10:30 - Patrick Mouratoglou, primele declarații despre revenirea Simonei Halep: „A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul. Sunt foarte, foarte ușurat”