Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Anchetă la Galați după ce angajatele unui centru pentru copii abuzați sunt acuzate că se bat

Anchetă la Galați după ce angajatele unui centru pentru copii abuzați sunt acuzate că se bat

Un articol de: B1.ro - 19 Noi 2019, 17:37
Foto: pixabay.com Eveniment

Anchetă la un centru de urgență pentru copiii abuzați după ce o persoană a reclamat faptul că angajatele instituției se ceartă și se bat între ele de față cu minorii.

Direcția pentru Protecția Copilului Galați face anchetă după ce o gălățeancă a reclamat că le-a văzut pe angajatele centrului cum se ceartă și cum se bat.

„Revin pentru a treia oară sesizând aspectele privitoare la derapajele de comportament și atitudine la care am fost martoră în centrul de copii (…) din data de 29 octombrie 2019, ora 10.30. Mai exact, în prezența mea, două angajate ale centrului au avut o dispută însoțită de violență fizică și verbală, în timpul programului și mai ales în prezența copiilor aflați în centru la acel moment. Solicit a se investiga de urgență acest aspect sesizat de mine deja de două ori, întrucât faptul că angajații centrului au conflicte care implică și violența fizică în timpul programului de lucru, în incinta centrului, și mai ales în prezența copiilor, reprezintă un pericol pentru aceștia. Este inadmisibil că angajații care au în grijă copii să manifeste astfel de comportamente care oferă un mediu ostil rezidenților acelui centru”, scrie în reclamația trimisă pe adresa centrului de urgență pentru copii din Galați, potrivit cancan.ro.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați au declanșat o anchetă pentru a afla dacă problemele sesizate în document sunt reale.

 
Loading...