Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Anchetă la o şcoală din Vaslui, după ce o profesoară ar fi lovit o învăţătoare în cancelarie

Anchetă la o şcoală din Vaslui, după ce o profesoară ar fi lovit o învăţătoare în cancelarie

Un articol de: - 21 Oct 2014, 18:25
Anchetă la o şcoală din Vaslui, după ce o profesoară ar fi lovit o învăţătoare în cancelarie Eveniment

Conducerea şcolii din comuna vasluiană Şuletea şi poliţia din localitate au declanşat anchete după ce o profesoară a fost acuzată că a lovit cu palma peste față o învățătoare.

Femeia agresată în vârstă de 26 de ani a depus o sesizare la Poliție în care reclamă că a fost agresată de către o colegă în timp ce se aflau în cancelaria școlii generale din localitatea Șuletea, la incident asistând mai multe cadre didactice, transmite Mediafax.

Potrivit cercetărilor preliminare făcute de comisia de anchetă a școlii, conflictul dintre învăţătoare, care este soţia primarului din comună, şi profesoara respectivă, în vârstă de 34 de ani, a izbucnit pe holul de la intrarea în unitatea de învățământ, în prezenţa elevei de serviciu. Motivul altercaţiei ar fi fost o datorie pe care primarul din Șuletea, Ciprian Tamaş, ar avea-o către soţul profesoarei, iar învăţătoarea, deranjată de atâtea reproşuri, i-ar fi aruncat cu suc în faţă colegei sale. Ulterior, profesoara ar fi lovit-o cu palma peste faţă pe soţia primarului.

Comisia de anchetă a şcolii va stabili sancţiunile în cazul celor două cadre didactice, măsuri ce vor fi supuse ulterior spre aprobare Consiliului de Administraţie al şcolii.


Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui