Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Anchetă la şcoala din Pungeşti după ce o învăţătoare a bătut 15 elevi de clasa I

Anchetă la şcoala din Pungeşti după ce o învăţătoare a bătut 15 elevi de clasa I

Un articol de: - 26 Noi 2014, 19:57
Anchetă la şcoala din Pungeşti după ce o învăţătoare a bătut 15 elevi de clasa I Eveniment
Inspectoratul Şcolar Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă la şcoala din Pungeşti, după ce părinţii unor elevi de şapte ani au reclamat că învăţătoarea a bătut la palmă 15 copii, pe motiv că nu şi-au făcut temele. În urma anchetei făcute de către inspectorii ISJ Vaslui la Şcoala Pungeşti, s-a constatat că cele sesizate se confirmă în totalitate.

Învățătoarea nu a putut fi audiată pe motiv că nu a mai venit la şcoală după ce a fost suspendată din activitate, pe o perioadă de zece zile, ca urmare a avizului unui medic de medicina muncii.

„Cadrul didactic în cauză este cunoscut cu probleme medicale, fiind operată de două ori pe creier. Femeia este în ultimul an de activitate şi recomandat ar fi să nu mai revină în activitate, ci să-şi rezolve problemele de sănătate, mai ales că părinţii spun că învăţătoarea a mai avut accese de furie în faţa elevilor. Oricum, dacă va dori să revină în activitate, nu o va putea face fără avizul medicului de medicină muncii, care îşi va asuma răspunderea pentru acel document”, a declarat pentru Mediafax inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Consiliul de Administraţie al Şcolii Pungeşti a declanşat propria comisie de anchetă, care va stabili sancţiunea pentru învăţătoare, putându-se merge până la desfacerea contractului de muncă.