Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ancheta privind prezidențialele din 2009. Anghel Iordănescu nu vrea să dea declarații în fața aleșilor: Nu consider că nu s-a întâmplat nimic ilegal în acea seară la Gabriel Oprea (VIDEO)

Ancheta privind prezidențialele din 2009. Anghel Iordănescu nu vrea să dea declarații în fața aleșilor: Nu consider că nu s-a întâmplat nimic ilegal în acea seară la Gabriel Oprea (VIDEO)

Un articol de: - 31 Mai 2017, 12:55
Ancheta privind prezidențialele din 2009. Anghel Iordănescu nu vrea să dea declarații în fața aleșilor: Nu consider că nu s-a întâmplat nimic ilegal în acea seară la Gabriel Oprea (VIDEO) Eveniment

Anghel Iordănescu nu vrea să dea declarații în fața comisiei parlamentare de anchetă privind laegerile prezidențiale din 2009. Acesta a susținut miercuri în fața jurnaliștilor că nu poate da mai multe declarații decât cele pe care le-a făcut deja la Parchetul General. 

”Am fost invitat cu o zi sau chiar în ziua respecivă. Știți deja că este o ancheta penală la Parchetul general. 

Din punctul meu de vedere, eu având o calitate de martor, este clar că nu pot facem mai multe comentarii sau nu pot spune ce am declarat la Parchetul general. 

Din punctul meu de vedere, din lege reiese că cel puțin pe moment nu pot obstrucționa ancheta penală și nu pot face mai multe declarații decât cele pe care le-am facut la Parchetul general. 

Au fost mai multe persoane, persoane publice, eu, personal, nu consider că nu s-a întâmplat nimic ilegal în acea seară la Gabriel Oprea”, a spus Anghel Iordănescu. 

Ancheta privind prezidențialele din 2009. Anghel Iordănescu nu vrea să dea declarații în fața aleșilor: Nu consider că nu s-a întâmplat nimic ilegal în acea seară la Gabriel Oprea

Citeşte mai multe despre:   Anghel Iordanescu