Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Acesta e DIVORȚUL ANULUI! Andreea Esca face primele DECLARAȚII! ''Da, există viață și după adulter...''

Acesta e DIVORȚUL ANULUI! Andreea Esca face primele DECLARAȚII! ''Da, există viață și după adulter...''

Un articol de: B1.ro - 13 Oct 2019, 10:15
Foto: Facebook / Andreea Esca Galerie foto (2) Eveniment

Recent, Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea cărții „Inteligența erotică” și specialistă în probleme conjugale. 

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

Temele abordate au fost motivele pentru care cuplurile căsătorite ajung să divorțeze și de ce înșală oamenii.

„Înainte construiam o căsnicie, formam o familie pentru supravieţuire, pentru adăpost şi hrană. Apoi am întâlnit conceptul de „romantism” şi am vrut companie, să simţim că aparţinem cuiva. Astăzi suntem conştienţi de prezenţa fiecăruia într-o relaţie, de ce putem face într-un cuplu: – Vreau să mă ajuţi, că în această relaţie, să devin cea mai bună versiune a mea”, a declarat Esther Perel, cotează EVZ.

„Sunt de fapt două etape importante: primii 3 ani şi după ce pleacă copiii de acasă. Există o etapă a vieţii pe care noi o numim acum „vârsta mijlocie”, care nu exista înainte, pentru că se murea la această vârstă. Trăim de două ori mai mult decât în urmă cu 100 de ani. Acum vârsta mijlocie este momentul în care te întrebi: asta a fost tot? Se poate mai mult?” Am putea continua aşa pentru următorii 35 de ani şi pendulezi între ce ai pierdut, ce ai sperat să ai şi ceea ce ai putea avea încă”.

RUGĂCIUNI PENTRU HORIAN MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A FOST ÎN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE

„Înainte oamenii divorţau pentru că nu erau fericiţi, acum divorţează pentru că vor să fie mai fericiţi decât sunt. Un alt motiv pentru care oamenii se despart este că se îndrăgostesc de altcineva, au trăit o viaţă plină cu cineva. Este foarte important să înţelegem că longevitatea nu este singurul element al succesului într-o căsnicie. Sunt mulţi dintre noi care au avut relaţii lungi şi nefericite.

BOMBĂ MONDENĂ! DISPERARE PENTRU SALMAN KHAN! INCREDIBIL CE A PĂŢIT IULIA VÂNTUR (GALERIE FOTO)

Există viaţă după adulter pentru unii. Pentru alţii este că sărutul morţii, este sfârşitul. M-aţi întrebat despre o chestiune pe care am auzit-o de mai multe ori: „când înşeli simţi că trăieşti în sfârşit”, acelor oameni adulterul le legitimează plecarea din relaţie, pentru că este antidotul noţiunii de romantism, a devenit „cea mai înaltă formă de trădare”, a mai declarat aceasta.

Citeşte mai multe despre:   andreea esca
 
Loading...