Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Andreea Marin a instigat la cruzime față de niște biete animale”. Marius Marinescu: Primarii au încasat sume fabuloase din eutanasierea câinilor! (VIDEO)

”Andreea Marin a instigat la cruzime față de niște biete animale”. Marius Marinescu: Primarii au încasat sume fabuloase din eutanasierea câinilor! (VIDEO)

Un articol de: - 04 Iul 2016, 16:01
”Andreea Marin a instigat la cruzime față de niște biete animale”. Marius Marinescu: Primarii au încasat sume fabuloase din eutanasierea câinilor! (VIDEO) Foto:romaniatv.net Eveniment

Andreea Marin s-a pus rău cu iubitorii de animale care cer conducerii televiziunii publice să înceteze orice colaborare cu prezentatoarea. Supărarea mai multor ong-uri vine după ce Andreea Marin a declarat că se vede nevoită să se apere de câinii fără stăpân şi cu arme dacă e nevoie. De curând vedeta a fost atacată de câţiva câini.

”În urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR. Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de "vedetă" ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate”, arată cei de la ALF România în petiţia adresată Irinei Radu, directoarea TVR. 

În apărarea ei, Zâna spune că a fost cât pe ce să fie muşcată de cei trei câini care au atacat-o. A avut noroc cu o prietenă care a venit imediat cu maşina şi a speriat animalele. A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Marius Marinescu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, a declarat pentru B1 TV că demersurile ONG-urilor sunt îndreptățite și a acuzat-o pe Andreea Marin că a instigat la cruzime față de niște biete animale.

Demersurile sunt normale, dat fiind atitudinea exagerată a doamnei Marin față de niște biete animale din stradă. Andreea Marin, ca persoană publică, a instigat la nerespectarea legii, la cruzime față de animale, spunând că dacă mai aleargă după bicicleta dânsei, o să le omoare. Asta este o infracțiune sancționată de legea 9/2008 cu închisoare de până la trei ani. Parchetul și Poliția se pot sesiza.

Să ne amintim că Andreea Marin s-a fotografiat de mai multe ori cu animale de companie, iar oamenii au apreciat-o crezând că este o iubitoare de animale, dar și-a dat arama pe față. Ea a făcut mai multe campanii de caritate și putea și acum să facă o campanie de adopție și atunci toți iubitorii de animale ar fi fost alături de ea.

Eu am făcut mii de plângeri penale, în baza legii din 2008, către autoritățile locale. Conform acestei legi, toți câinii din stradă sunt în proprietatea Consiliului local, iar acesta are obligația să construiască adăposturi, să sterilizeze animalele, pe cele grav bolnave să le eutanasieze, iar pe cele sănătoase să le dea spre adopție. Mulți s-au oferit să aibă grijă de aceste animale și mai multe magazine le-au dat alimente aproape de termenul de expirare, dar primarii au vrut să facă o afacere din eutanasiere.

S-au încasat sume fabuloase de către primari din eutanasierea câinilor. Peste 30 de milioane de euro. Unde s-au dus acești bani? Plângerile se duc la Parchete, la Instanțe, dar chiar și magistrații și polițiștii au mentalitatea înveghită de tipul <>.

Fac un apel către premier, către Iohannis să stopeze masacrarea câinilor”, a declarat Marinescu, pentru B1 TV.

Marius Marinescu: Primarii au încasat sume fabuloase din eutanasierea câinilor

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin,   caini,   animale