Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Andreea Paul: Am depus cerere pentru verificarea tezei de doctorat. Îmi voi apăra deminitatea umană și profesională și în justiție dacă e cazul

Andreea Paul: Am depus cerere pentru verificarea tezei de doctorat. Îmi voi apăra deminitatea umană și profesională și în justiție dacă e cazul

Un articol de: - 02 Iul 2012, 11:11
Andreea Paul: Am depus cerere pentru verificarea tezei de doctorat. Îmi voi apăra deminitatea umană și profesională și în justiție dacă e cazul Eveniment

Vicepreședintele PDL Andreea Paul a declarat luni dimineață că a depus o cerere la registratura ASE-ului, în care solicită verificarea lucrării sale de doctorat, în urma acuzațiilor de plagiat.

„Am fost la registratura ASE-ului și am depus cererea așa cum am anunțat de ieri”, a spus Andreea Paul.

Ea a mai spus că dacă membrii comisie de etică vor afirma că lucrarea este un plagiat, este dispusă să își apere „deminitatea umană și profesională” în justiție.

„Îmi voi apăra deminitatea umană și profesională, dacă este cazul și în justiție Dacă răspunsul va fi așa cum îl aștept eu, nu vom avea probleme”, a mai spus Andreea Paul.

Jurnaliștii de la Jurnalul Național au publicat duminică un articol în care susțin că mai multe pasaje din lucrarea de doctorat a Andreei Paul nu au citată sursa.

Andreea Paul spune că multe bucăţi sunt folosite din alte lucrări scrise de ea anterior şi că se încearcă de fapt muşamalizarea cazului Ponta, a cărui lucrare de doctorat s-a dovedit că este copy-paste.

Andreea Paul, cere pentru verificarea lucrării de doctorat
Embed:
 

 

Citeşte mai multe despre:   plagiat,   cerere