Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Andrei Baciu: 105 operatori economici au început vaccinarea angajaților. 5.011 persoane au fost imunizate astfel, majoritatea în București. Cei mai mulți operatori implicați, în Alba și Hunedoara (VIDEO)

Andrei Baciu: 105 operatori economici au început vaccinarea angajaților. 5.011 persoane au fost imunizate astfel, majoritatea în București. Cei mai mulți operatori implicați, în Alba și Hunedoara (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Mai 2021, 14:52
Andrei Baciu: 105 operatori economici au început vaccinarea angajaților. 5.011 persoane au fost imunizate astfel, majoritatea în București. Cei mai mulți operatori implicați, în Alba și Hunedoara (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat, marți, că 105 operatori economici au început vaccinarea anti-COVID-19 a angajaților lor. 31 de operatori sunt din domeniul HoReCa. Pentru acest efort au fost mobilizate 47 de echipe mobile. 5.011 persoane au fost vaccinate astfel, cele mai multe fiind din București. După numărul de operatori economici care au demarat vaccinarea, județele de pe primele locuri sunt Alba, Hunedoara, Bihor și Dolj.

Andrei Baciu: 105 operatori economici au început vaccinarea angajaților. 5.011 persoane au fost imunizate astfel, majoritatea în București. Cei mai mulți operatori implicați, în Alba și Hunedoara

 

Andrei Baciu: 105 operatori economici au demarat deja activitatea de vaccinare anti-COVID-19 a angajaților

 

„În acest moment avem un număr de 105 operatori economici care au demarat deja activitatea de imunizare a angajaților, din care 31 de operatori din domeniul HoReCa. Avem 47 de echipe care s-au deplasat către acești operatori privați pentru a desfășura activitatea de vaccinare la sediul lor și până acum avem 5.011 persoane vaccinate.

Județele cu activitatea cea mai intensă, după numărul de persoane vaccinate: București - 1.888, Bihor - 885, Dolj - 504, Brașov - 500. După numărul de operatori economici care au demarat vaccinarea: Alba - 15, Hunedoara - 15, Bihor - 14, Dolj - 14, Mureș - 7.

Sunt județe în care această activitate nu a început. Încurajez să se desfășoare actitatea și aici, mai ales că sunt echipe mobile, doze de vaccin și e esențială relansarea economică. În plus, putem preveni aparția de focare”, a declarat secretarul de stat Andrei Baciu.
 

Vești excelente! Se oferă câte 1 milion de dolari pentru 5 persoane care se vaccinează împotriva COVID-19

Citeşte mai multe despre:   Andrei Baciu,   operatori economici,   vaccinare anti-COVID-19