Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Andrei Baciu anunță că peste 700 de persoane au fost vaccinate în primele patru ore ale Maratonului Vaccinării de la Timişoara

Andrei Baciu anunță că peste 700 de persoane au fost vaccinate în primele patru ore ale Maratonului Vaccinării de la Timişoara

Un articol de: Raluca Tindeche - 23 Apr 2021, 22:30
Andrei Baciu anunță că peste 700 de persoane au fost vaccinate în primele patru ore ale Maratonului Vaccinării de la Timişoara Foto: facebook.com/Andrei.Baciu Eveniment

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a precizat că peste 700 de persoane au fost vaccinate în patru ore la Maratonul Vaccinării de la Timişoara.

"Este o idee care funcţionează şi se pare că are mare, mare succes. Vorbim de peste 500 de voluntari. Activitatea a început astăzi, la ora 16:00, iar în patru ore a fost vaccinate 770 de persoane. O să fie trei nopţi şi trei zile în care activitatea de vaccinare se va desfăşura continuu, aşa că îi invit pe toţi cei din regiune, pe toţi cei care pot să ajungă, să se prezinte doar cu buletinul”, a declarat Andrei Baciu, vineri seară, la Digi 24. 

Persoanele interesate se pot vaccina, non-stop, cu doze de la Pfizer, până luni, 26 aprilie. Oricine a împlinit 16 ani se poate vaccina doar cu buletinul, fără să aibă nevoie de programare. Pentru minori este necesar un acord scris al unuia dintre părinţi sau tutore legal.

"Comunitatea timișoreană se mobilizează din nou, pentru acest eveniment unic în România - 3 zile de vaccinare non-stop, fără programare.

Mulțumesc tuturor voluntarilor care fac asta posibil. Spuneți mai departe! Azi e o coadă deja lungă - veniți sâmbătă sau duminică, la ore mai puțin aglomerate. Sunt 10.000 doze Pfizer disponibile ", a precizat primarul Dominic Fritz.

Rapelul se va asigura printr-un maraton identic, la 21 de zile de la prima doză. Rapelul este programat peste drum de Centrul Regional de Afaceri, la Sala Olimpia.