Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Andrei Baciu: Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare

Andrei Baciu: Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare

Un articol de: Raluca Tindeche - 10 Mai 2021, 22:51
Andrei Baciu: Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare Foto: facebook.com/Andrei.Baciu Eveniment

Andrei Baciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, a precizat, luni seară, că implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare. 

”Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare şi permiteţi-mi pe această cale să le transmit toată recunoştinţa şi mulţumirea noastră pentru tot efortul pe care l-au făcut. Realmente, au jucat un rol esenţial în transmiterea informaţiilor corente, pentru că asta a fost una dintre problemele esenţiale”, a declarat, luni seară, la TVR 1, Andrei Baciu, potrivit News.ro. 

”O să intensificăm acţiunile de comunicare. Motivul pentru care nu am făcut-o până acum şi o să o facem în perioada următoare este că aceste lucruri trebuie făcute simetric cu campania de vaccinare, pentru că altfel creezi aşteptări pe care nu le poţi împlini. Nu am avut suficient de multe doze până acum”, a mai declarat Baciu.

Întrebat dacă se va apela la manelişti sau sportivi, secretarul de stat a precizat: ”Orice fel de abordre care aduce şi promovează vaccinarea, pentru orice fel de domeniu este un pas înainte”.

Acesta a explicat că în prima etapă s-au vaccinat cei care-și doreau foarte mult – vizionarii, iar acum s-a ajuns la un alt segment al populației – pragmaticii. ”Din punct de vedere teoretic, intrăm în segmentul celor care sunt pragmatici și ei caută motive și argumente, un beneficiu personal, fie el și biologic, care să-i determine”, a mai spus Baciu.

Citeşte mai multe despre:   Andrei Baciu