Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Andrei Chiliman, trimis în judecată pentru abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea unei autorizații pentru o terasă

Andrei Chiliman, trimis în judecată pentru abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea unei autorizații pentru o terasă

Un articol de: - 06 Oct 2015, 13:06
Andrei Chiliman, trimis în judecată pentru abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea unei autorizații pentru o terasă Foto: adevarulfinanciar.ro Eveniment

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, în legătură cu eliberarea unei autorizații pentru o terasă.

Alături de el, în același dosar, au mai fost trimiși în judecată Petrică Marius Ionescu, director executiv al Direcției Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 1, și Georgiana Constantina Derdene, șef serviciu în cadrul Serviciului Utilități Publice din cadrul Primăriei Sector 1 București, conform Agerpres.

Cele trei persoane au emis pe 16 octombrie 2014 o autorizație de funcționare pentru o terasă amplasată pe teren proprietate privată, prin care s-a autorizat ca o societate comercială să desfășoare activitate de alimentație publică în unitatea tip terasă, cu încălcarea Hotărârii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 181/28.11.2013.

Procurorii susțin că autorizația a fost eliberată fără acordul unora dintre vecinii perimetrali direct afectați, deși cunoștea opoziția fermă și explicită a acestora.

Citeşte mai multe despre:   Andrei Chiliman