Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Andronic, reacție după ce a fost atacat de Berceanu: Radule, erai mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș

Andronic, reacție după ce a fost atacat de Berceanu: Radule, erai mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș

Un articol de: - 07 Iun 2017, 10:30
Andronic, reacție după ce a fost atacat de Berceanu: Radule, erai mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș Eveniment

Radu Berceanu l-a atacat dur pe Dan Andronic, despre care a spus că se pretinde un specialist în campanii electorale, deși habar nu are. Totodată, fostul lider al PDL a insinuat că jurnalistul a primit sume consistente de bani pe consultanța politică, dar nu a plătit impozite la stat. (Detalii AICI)

De asemenea, de vreme ce Andronic a spus că în noaptea alegerilor din 2009 în casa lui Gabriel Oprea s-au aflat Coldea, Kovesi și Maior, Berceanu consideră că jurnalistul ar trebui să explice și ce căuta el acolo, în casa lui Oprea, și dacă i-a plăcut. (Detalii AICI)

În replică, Dan Andronic a susținut că Radu Berceanu este ”o țață de provincie, tare-n gură” și i-a transmis că era mai simpatic când ”se bătea nevasta cu secretara prin oraș”.

Jurnalistul a susținut că Berceanu nu este în măsură să spună cine este specialist și cine nu în campanii electorale, deoarece el nu a reușit să câștige alegeri decât când se afla pe liste. În plus, nu este îndreptățit nici să vorbească despre eventualele încălcări ale legii de către alții, dat fiind că și el are o avere pe care nu o poate justifica.

Reacția integrală a jurnalistului Dan Andronic, postată pe Facebook: 

”Ridic mănușa! 
Radu Berceanu a rămas o țață de provincie, tare-n gură. 
Ca să vadă cât a plătit partidul pentru consultanță nu are decât să-i întrebe pe Blaga și Videanu, colegii lui haiducie. 
Despre campanii electorale. 
Radu Berceanu a mâncat bătaie de fiecare dată când n-a candidat pe listă, așa că ar face bine să nu se dea expert. Acum face jocurile în PNL unde a pus o grămadă de bani pe un candidat. Nu spui cine...
Ce am făcut eu în campania electorală, poate să-l întrebe pe Băsescu. Singurul șef adevărat pe care l-a avut. Restul au fost doar superiori! 
Despre taxe și impozite. Cum a făcut o avere de 20 de milioane de euro? Eu mai am unele amintiri, el nu... 
Vrei să ne aducem aminte împreună de un tânăr, pe numele lui Liviu Niță, ca să o luăm de la origini? Mirel Curea, mai ții minte povestea? Putem avansa în timp, fără mare efort.
Radule, erai mai simpatic, mai tânăr și mai ager la minte când se bătea nevasta cu secretara prin oraș...
Dacă este să vorbim despre lucruri serioase poate explici cum ai susținut timp de ani buni de zile că Hotelul Jiul nu este al tău, iar când a devenit Ramada, brusc, a intrat în portofoliul familiei. Întreb pentru un prieten”.