Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Angajații din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor de 25%, pe lângă cel actual de 55%

Angajații din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor de 25%, pe lângă cel actual de 55%

Un articol de: Beatris Ionita - 27 Noi 2020, 22:33
Angajații din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor de 25%, pe lângă cel actual de 55% Eveniment

Nelu Tătaru a anunţat în cadrul şedinţei de Guvern de vineri seară, că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar de 25% care se va adăuga celui de 55% pe care-l primesc deja.

”Am avut negocieri cu Sanitas, Solidaritatea, cu sindicatul angajaţilor din Ambulanţă şi au rezultat o serie de concluzii care trebuie transpuse într-un proiect de act normativ. Suntem pregătiţi?”, l-a întrebat, vineri seară, premierul Ludovic Orban pe ministrul Nelu Tătaru, în debutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Sănătății a explicat că că a pregătit o hotărâre de guvern şi o ordonanţă, prin care sporul COVID de 25% discutat şi negociat cu Sindicatul Ambulanţa se va completa cu sporul de 55% existent, aşa că angajaţii de pe ambulanţe vor avea un spor total de 80%.

”Avem şi o HG şi o OUG. Din discuţiile pe care le-am avut cu Ministerul Finanţelor, am preluat observaţiile, iar acel spor de 25% pe care l-am discutat cu Sindicatul Ambulanţa se va alinia, se va completa cu cel de 55% pe care-l aveau şi vor avea un spor de 80%”, a răspuns Nelu Tătaru, potrivit news.ro.

 

Citeşte mai multe despre:   Serviciul de Ambulanta,   spor salarial,   COVID-19