Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ANI cere confiscarea a 46.000 de euro din averea Vioricăi Dinu, judecătoarea arestată pentru luare de mită

ANI cere confiscarea a 46.000 de euro din averea Vioricăi Dinu, judecătoarea arestată pentru luare de mită

Un articol de: - 26 Sep 2013, 10:42
ANI cere confiscarea a 46.000 de euro din averea Vioricăi Dinu, judecătoarea arestată pentru luare de mită Eveniment

Agenția Națională de Integritate a constatat o diferență foarte mare între averea judecătoarei Viorica Dinu, arestată pentru luare de mită, și veniturile realizate de aceasta, sesizând Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București.

”În perioada 2008 - 2009, Viorica Dinu a realizat, împreună cu soţul său, venituri salariale în cuantum de 482.708,89 Lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 662.032,39 Lei, rezultând o diferenţă nejustificată de 179.323,50 Lei (aprox. 46.275 Euro)”, citează comunicatul ANI.

Agenţia Naţională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către DINU VIORICA, împreună cu soţul său, în perioada exercitării funcţiei de judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, Secţia a II-a Penală.

Citeşte mai multe despre:   ANI,   luare de mita