Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ANI răspunde acuzațiilor: Zegrean şi Motoc nu se află în situaţie de incompatibilitate

ANI răspunde acuzațiilor: Zegrean şi Motoc nu se află în situaţie de incompatibilitate

Un articol de: - 27 Iun 2012, 22:41
ANI răspunde acuzațiilor: Zegrean şi Motoc nu se află în situaţie de incompatibilitate Foto: puterea.ro Eveniment

ANI susține că judecătorii CC Augustin Zegrean şi Iulia Motoc nu se află în nicio situaţie de incompatibilitate, în conformitate cu prevederile Legii referitoare la respectarea regimului juridic al incompatibilităţilor.

"Domnul judecător Augustin Zegrean şi doamna judecător Iulia Motoc nu se află în nicio situaţie prevazută de Legea 176 /2010 referitoare la respectarea regimului juridic al incompatibilităţilor, conflictelor de interese sau la existenţa unor diferenţe semnificative nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate. Precizăm faptul că, pe rolul Agenţiei Naţionale de Integritate nu există niciun dosar de evaluare în curs, referitor la domnul judecător Augustin Zegrean, respectiv la doamna judecător Iulia Motoc", se arată în comunicatul ANI.

Ministrul Justiției, Titus Corlățean, a declarat, miercuri, că judecătorii Curții Constituționale, Zegrean și Motoc, sunt incompatibili și trebuie revocați din funcție. Ministrul a  dat și un exemplu în cazul Iulie Motoc, care ar avea alte trei anagajamente.

Citeşte mai multe despre:   ANI,   incompatibilitate,   Augustin Zegrean