Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Aniversare în presă! EVENIMENTUL ZILEI, 25 DE ANI! (VIDEO)

Aniversare în presă! EVENIMENTUL ZILEI, 25 DE ANI! (VIDEO)

Un articol de: - 21 Iun 2017, 10:23
Aniversare în presă! EVENIMENTUL ZILEI, 25 DE ANI! (VIDEO) Eveniment

Evenimentul Zilei a ajuns la ceas aniversar. Cotidianul împlineşte 25 de ani de la prima apariţie. Fondat în 1992 de Mihai Cârciog, Cornel Nistorescu și Ion Cristoiu, Evenimentul Zilei a revoluționat la acea vreme piața media din România. Iar pentru astăzi, jurnaliştii de acolo au pregătit un număr special.

Primul număr din Evenimentul zilei a apărut pe 22 iunie 1992, producând un impact instantaneu pe piața cotidienelor. Extrem de repede numele grele ale jurnalismului care au fondat cotidianul au dovedit că sunt cu o clasă peste restul ziarelor româneşti, iar Evenimentul a ajuns la un tiraj de aproximativ 850.000 de exemplare. În 1993, ziarul a înregistrat și cea mai mare medie de exemplare vândute pe zi - în jur de 675.000 de bucăți.

Aniversare în presă! EVENIMENTUL ZILEI, 25 DE ANI!

Acum, la ceas aniversar, jurnalistii Evenimentului Zilei, au pregătit un număr special. Număr în care sunt adunate pagini publicate de-a lungul timpului care au făcut istorie în gazetăria românească. De asemenea, este publicat şi un editorial al lui Dan Andronic, un jurnalist care a început cariera la acest cotidian şi unde a scris neîntrerupt timp de 25 de ani. Despre asta este de altfel şi editorialul. Istoria Evenimentului Zilei văzută prin ochii lui Dan Andronic.

Tot în numărul aniversar, avem şi un interviu al lui Ion Cristoiu. Care descrie şi el acest sfert de veac trecut peste România şi ilustrat neîncetat în paginile Evenimentului.

La mulţi ani, Evenimentul Zilei!

 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Evenimentul Zilei,   jurnalisti