Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ALERTĂ METEO: Meteorologii bagă SPAIMA în români! Care sunt județele cele mai AFECTATE!

ALERTĂ METEO: Meteorologii bagă SPAIMA în români! Care sunt județele cele mai AFECTATE!

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2018, 07:58
ALERTĂ METEO: Meteorologii bagă SPAIMA în români! Care sunt județele cele mai AFECTATE! Eveniment

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru luna decembrie, iar veştile sunt cumplite. Meteorologii avertizează că anul acesta de sărbători va fi ger puternic!

Prognoza meteo pentru perioada 04.12 – 10.12.2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice și la munte, iar în extremitatea sudică a țării acestea se vor situa ușor sub cele normale. În restul teritoriului temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice la această dată.

REPEDE CLICK AICI - STUDENTE ÎN PIELEA GOALĂ, FILMATE DUPĂ BEȚIE! (FOTO INCENDIAR)

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul teritoriului. În restul țării regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel climatologic normal pentru această perioadă, scrie a1.ro.

Prognoza meteo pentru perioada 10.12 – 17.12.2018

Temperatura aerului va avea valori în general în jurul mediilor climatologice ale intervalului, posibil ușor mai ridicate în vestul, nord-vestul și centrul țării.

REPEDE CLICK AICI - STUDENTELE DESTRĂBĂLATE: S-AU DEZBRĂCAT COMPLET DIN CAUZA BĂUTURII!

În ceea ce priveşte precipitaţiile, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al perioadei, în cea mai mare parte a țării.Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Prognoza meteo pentru perioada 17.12 – 24.12.2018

Temperatura aerului va avea valori în apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei.

În ceea ce priveşte precipitaţiile, regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat ce cel normal al acestei săptămâni.

Prognoza meteo pentru Crăciun şi Revelion 

În perioada Crăciunului, temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat normalul acestei săptămâni.

La sfârşit de an, mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe întreg teritoriul României.
 

Citeşte mai multe despre:   ANM