Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Antena 1, eșec după eșec în fața PRO TV: Emisiunea „Dansez printre stele”, depășită considerabil în audiențe de două filme

Antena 1, eșec după eșec în fața PRO TV: Emisiunea „Dansez printre stele”, depășită considerabil în audiențe de două filme

Un articol de: B1 TV - 13 Oct 2014, 13:08
Antena 1, eșec după eșec în fața PRO TV: Emisiunea „Dansez printre stele”, depășită considerabil în audiențe de două filme Foto: romanialibera.ro Eveniment

Antena 1, eşec după eşec în audienţe faţă de PRO TV. Cea de-a doua ediţie a emisiunii „Dansez printre stele", produsă de Mona Segall, cea care a lucrat până recent pentru PRO TV, nu a reuşit nici de această dată să depăşească în audienţe cele două filme difuzate de postul concurent.

Astfel, deşi emisiunea adună cele mai multe „vedete" plecate de la PRO TV la Antena 1, printre care Horia Brenciu sau Mihai Petre, nu a reuşit să bată în audienţe două filme difuzate de PRO TV în acelaşi interval orar.

Producţia a înregistrat o înfrângere usturătoare în fața a două filme artistice difuzate la PRO TV. Asta în condiţiile în care această emisiune adună cele mai multe „vedete" plecate de la PRO TV la Antena 1, respectiv Horia Brenciu, Mihai Petre, baletul „Dansez pentru tine" și producătorul Mona Segall, plus toată echipa sa de producție.

Cu toate acestea, românii au preferat din nou PRO TV-ul. Producția Antenei 1, „Dansez printre stele" a înregistrat audiențe sub filmele difuzate de PRO, respectiv „HOMEFRONT" şi Kill Bill 2. Astfel, de la 20.30, PRO TV a obținut o audiență de 8.4 puncte de rating pe publicul din mediul urban, față de Antena 1 care a înregistrat numai 6.4 puncte de rating.

Astfel, filmul difuzat de PROTV, HOMEFRONT, a avut o audienţă de 12,1% la nivelul populaţiei din mediul urban, faţă de numai 7,3 % cît a înregistrat Antena 1 în acelaşi interval orar.

Şi pe publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, PRO TV a depăşit Antena 1 în audienţe. Astfel, Antena 1 a avut 5,6 puncte de rating faţă de cele 10,4 ale PRO TV-ului. Iar eşecul din audienţe vine în condiţiile în care postul controlat de familia Voiculescu a încercat numeroase îmbunătăţiri.

Efectul nu pare însă a fi pe măsură. Iar audienţele slabe ar fi dus şi la o şedinţă în Antene, şedinţă la care a participat atât fosta producătoare de la Pro TV Mona Segall, cât şi Camelia Voiculescu.

Potrivit unor informaţii, Mona Segall ar fi dat vina pe angajaţii pe care i-a găsit la Antena 1, care sunt foarte slabi şi ar fi precizat că, la nevoie, ar putea să le gaseasca rapid înlocuitori.

Citeşte mai multe despre:   audiente,   Pro Tv,   Antena 1