Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Antena 1 eșuează în fața Pro TV: După „Serviciul Român de Comedie”, și „Dansează printre stele” este scoasă înainte de vreme (VIDEO)

Antena 1 eșuează în fața Pro TV: După „Serviciul Român de Comedie”, și „Dansează printre stele” este scoasă înainte de vreme (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 11 Noi 2014, 18:26
Antena 1 eșuează în fața Pro TV:  După „Serviciul Român de Comedie”, și „Dansează printre stele” este scoasă înainte de vreme (VIDEO) Foto: click.ro Eveniment

Au plecat cu surle şi trâmbiţe şi pe bani deloc puţini la Antena 1 şi erau siguri că noua producţie îi va face şi mai celebri decât i-a făcut "Masterchef".

Este vorba de cei trei bucătari care au părăsit Pro  TV-ul , respectiv Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea şi care acum se pare că au rămas fără emisiune, din cauza audienţelor extrem de slabe.

Jurnaliştii de la Cancan scriu că emisiunea Hell's Kitchen, care a înregistrat eşec după eşec în audienţe, va fi scoasă din grilă. Şi nu e singura. Şi Horia Brenciu, Mihai Petre, Victor Slav şi Lili Sandu vor rămâne şi ei fără emisiune, potrivit Libertatea.

Producţia Antenei 1, "Hell"s Kitchen", trebuia să le aducă incomensurabil mai mult succes celor trei bucătari deveniţi celebri la Masterchef. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au plecat cu surle şi trâmbiţe de la Pro TV şi au promis că vor face show total cu noua emisiune la Antena 1.

Cu sau fără show, n-au reuşit însă să depăşească audienţele postului de televiziune de la care au plecat nici măcar o singură dată. Ba chiar au fost umiliţi de audienţe chiar şi duble ale emisiunii care i-a făcut celebri, şi anume Masterchef. Ultimul exemplu, luni seară.

Emisiunea de pe Pro TV a avut o audiență de peste două ori mai mare decât Hell's Kitchen. Antena 1 a fost pe locul patru în audiențe, la nivel național și la orașe. Mai exact, la nivel naţional, aproape 1,9 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la MasterChef, pe Pro TV. În același timp, pe Antena 1 se uitau doar 685.000 de români.

Şi tocmai audienţe precum acestea au adus, se pare, finalul emisiunii. Jurnaliştii de la Cancan scriu că producţia va fi scoasă din grilă. Şi nu e singura.

Şi emisiunea "Dansează printre stele" ar urma să fie oprită.

Jurnaliştii de la Libertatea scriu că deşi conducerea postului Antena 1 plănuia iniţial să întindă producţia până de Crăciun, emisiunea nu va mai rula decât pe durata a două ediţii, respectiv cea de marți şi cea de săptămâna viitoare, într-o variantă comprimată. 

Iar de vină ar fi evoluţia modestă a coprezentatorilor Lili Sandu şi Victor Slav şi, surprinzător, efectul nu tocmai îmbucurător pe care Horia Brenciu l-a avut asupra publicului său. Aceste lucruri sunt considerate de producători a fi principalele cauze ale audienţelor dezastruoase în raport cu principalul post concurent.

La răspundere însă pentru audienţele foarte slabe sunt traşi tocmai producătorii, respectiv celebra Mona Segall, cea care trebuia să surclaseze producţiile televiziunii de unde a plecat. Nu s-a întâmplat aşa însă. Iar toată această poveste vine la numai o zi după ce s-a stabilit întreruperea colaborării cu emisiunea "Serviciul Român de Comedie". (Detalii AICI)

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus”, a declarat actorul Toni Grecu, pentru Pagina de Media.

Grecu a adăugat că exista o marjă de rating trecută în contract, iar emisiunea a avut rezultate foarte bune din acest punct de vedere, cu excepția ultimelor două ediții. Însă, din punct de vedere al audienței, conducerea postului TV ar fi fost nevoită să oprească emisiunea și să taie din costuri. Antena 1 a avut probleme cu audiențele după ce Pro TV a lansat emisiunea „Visuri la cheie”.

„Dansează printre stele” și „Hell's Kitchen”, adio de la Antena 1


Citeşte mai multe despre:   Antena 1,   Pro Tv