Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Antena 1 pierde o nouă luptă în faţa Pro TV: „Dansează printre stele”, învinsă în audienţe de două filme artistice

Antena 1 pierde o nouă luptă în faţa Pro TV: „Dansează printre stele”, învinsă în audienţe de două filme artistice

Un articol de: - 06 Oct 2014, 13:12
Foto: Paginademedia.ro Eveniment

Prima ediție a emisiunii „Dansează printre stele”, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost învinsă de Pro TV cu două filme artistice difuzate pe acelaşi interval orar: „Testul Suprem” şi „Kill Bill”.

Potrivit Paginademedia.ro, „Dansează printre stele” a fost la distanță de Pro TV pe toate cele trei targeturi, diferența cea mai mare fiind pe publicul comercial.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, când, la nivel național, a avut o medie de aproape 2,3 milioane de români, faţă de 1,17 milioane la Antena 1.

La orașe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, în timp ce 756.000 la emisiunea de pe Antena 1. Iar la comercial, diferența pe primul film a fost și mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro TV, faţă de 310.000 la „Dansează printre stele”.

La nivel naţional, pe toate cele patru ore de difuzare, emisiunea „Dansează printre stele” a fost urmărită de peste un milion de români pe minut, în timp ce Pro TV a avut aproape 1,7 milioane de telespectatori.

La nivel urban, emisiunea Antenei 1 a fost urmărită de 670.000 de telespectatori pe minut, în timp ce filmele de pe Pro TV, de 975.000 de orășeni pe minut.

Pe publicul comercial, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani, în timp ce, pe acelaşi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Înfrângerea suferită duminică seară de Antena 1 este cea mai recentă dintr-un şir de rateuri înregistrate în ultima lună, în ciuda recrutării pe bandă rulantă a vedetelor şi echipelor de producţie de la Pro TV.

Citeşte mai multe despre:   audiente,   Antena 1,   pro tv
 
Loading...