Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Antena 3, acuzată că a lansat afirmații tendențioase pe tema Holocaustului

Antena 3, acuzată că a lansat afirmații tendențioase pe tema Holocaustului

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2013, 13:34
Antena 3, acuzată că a lansat afirmații tendențioase pe tema Holocaustului Eveniment

O emisiune a postului  Antena 3 a lansat afirmaţii tendenţioase pe tema Holocaustului. Asta acuză  Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului într-un comunicat.

Tema Pogromului de la Iaşi a fost abordată tendențios la televiziunea lui Voiculescu, prin încercarea de a denigra anumite instituţii ale statului.

MCA Romania acuză postul de televiziune Antena 3 că, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de marți seara, a abordat în mod "tendențios" subiectul Pogromului de la Iași și a responsabilității neasumate în mod formal de către autorități. Abordarea tendenţioasă a fost făcută prin încercarea de a denigra anumite instituții ale statului, instituții care în prezent conduc o serie de investigații împotriva unor persoane care conduc trustul media lui Voiculescu şi  care administrează și postul Antena 3.

”MCA România apreciază rostirea unor adevăruri în emisiune, dar se desparte total şi categoric de maniera în care tema Holocaustului a fost direcţionată pentru a servi unor scopuri politice şi personale şi/sau pentru a denigra instituţii publice româneşti”, se precizează în comunicatul Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului.

Centrul are şi o solicitare în acest caz făcută presei şi politicienilor. Şi anume abţinerea de la implicarea subiectului Holocaustului în dezbateri care sunt iniţiate din considerente politice, străine victimelor şi supraviețuitorilor.

Afirmații tendențioase pe tema Holocaustului, la Antena 3
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Antena 3,   emisiune ,   Holocaust