Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Antenele nu reușesc să bată Pro TV: Vocea României, audiență aproape dublă față de Next Star pe urban și aproape triplă pe comercial (VIDEO)

Antenele nu reușesc să bată Pro TV: Vocea României, audiență aproape dublă față de Next Star pe urban și aproape triplă pe comercial (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 17 Sep 2014, 18:42
Foto: paginademedia.ro Eveniment

În ciuda tuturor condiţiilor existente pe piaţa media şi a avantajelor, Antenele nu reuşesc să bată în audienţe ProTV.

Nu contează nici schimbările de orar ale programelor, nici vedetele care pleacă din ProTV şi se tot adună în studiourile televiziunii de casă a fondatorului PC, Dan Voiculescu.

Ba chiar, în anumite intervale orare, cea mai urmărită televiziune comercială din România face audienţă aproape dublă, faţă de televiziunile Antenelor.

În goana după audienţă, concursul Next Star al Antenei a fost mutat să coincidă cu ora de emisie de la Vocea României. Degeaba, însă.

Vocea României a înregistrat marţi o audienţă de aproape 2 milioane de telespectatori - enorm pentru un simplu show, în timp ce Next Star a depăşit cu puţin un 1.200.000. Ratingul aproape dublu a fost însoţit de un share pe măsură, de 20,8% faţă de doar 13,8 procente.

Audienţă care s-a menţinut şi pe intervalul difuzării MasterChef, care a înregistrat un rating de 11,2 la nivel urban şi chiar 14,7 în rândul persoanelor între 18 şi 49 de ani, faţă de block busterul Mister Bean în Vacanţă - unul dintre cele mai bune filme de comedie, care nu a fost urmărit decât de 6,9% dintre telespectatori la nivel naţional, respectiv 5,4 în rândul telespectatorilor cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Cota de piaţa a fost şi mai dezastruoasă pentru Antena. MasterChef a înregistrat un share de 34,6 procente în rândul persoanelor cu vârste între 18 şi 49 de ani, adică aproape de 3 ori mai mult faţă de filmul Mister Bean în Vacanţă, care a obţinut doar 12,8 procente.

Cifrele sunt o realitate grea pentru vedetele Antenei. Dan Negru chiar se lăuda că ar vrea să vândă Next Star.

Încă o dată, se demonstrează că nu vedetele fac televiziunea, ci calitatea postului în totalitatea sa.

Antenele nu reușesc să bată ProTV


Citeşte mai multe despre:   PRO TV
 
 
Loading...