Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ANTOLOGIC! Șeful poliției județene Suceava, AMENDAT de un subaltern cu 5.000 de lei. Ce INFRACŢIUNE a comis...

ANTOLOGIC! Șeful poliției județene Suceava, AMENDAT de un subaltern cu 5.000 de lei. Ce INFRACŢIUNE a comis...

Un articol de: B1.ro - 26 Sep 2018, 10:32
Eveniment

Caz antologic la Suceava! Inspectorul-șef de la Inspectoratul de Poliție Județean, comisarul-șef Adrian Buga, a primit o amendă judiciară, în valoare de 5.000 de lei, de la un subaltern!

Inspectorul principal Alexandru Cătălin Duțul, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Suceava a fost cel care a aplicat amenda, scrie Monitorul de Suceava.

Şi asta pentru că polițistul Duțul, în calitate de organ de urmărire penală, care instrumentează dosare, nu a putut trimite o serie de citații într-un dosar, în lipsa unui contract cu Poșta.

El a solicitat în scris conducerii IPJ Suceava să rezolve problema, dar având în vedere că nu a primit nicio reacție, a aplicat amenda judiciară de 5.000 de lei șefului său, comisarul-șef Adrian Buga.

De cealaltă parte, conducerea poliţiei judeţene i-a transmis inspectorului Duţuc că problema contractului nu poate fi rezolvată la nivelul IPJ Suceava, ci de ordonatorul de credite de la structura centrală, care trebuie să încheie un contract valabil pentru toate inspectoratele de poliţie din ţară.

Inspectorul principal Alexandru Cătălin Duţuc, din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Suceava, s-a mai făcut remarcat în ultimii ani prin aplicarea unor amenzi drastice şi repetate, inclusiv unor firme importante. Amenzile aplicate de el au creat ceva „deranj” la vremea respectivă.

 

Citeşte mai multe despre:   Suceava,   Alexandru Cătălin Duțul,   Adrian Buga
 
 
 
Loading...