Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Anya Alexe, o fetiță de doar un an, are urgentă nevoie de ajutor. Care sunt conturile bancare unde se pot dona bani pentru îngrijirea ei

Anya Alexe, o fetiță de doar un an, are urgentă nevoie de ajutor. Care sunt conturile bancare unde se pot dona bani pentru îngrijirea ei

Un articol de: B1 TV - 27 Sep 2014, 15:08
Anya Alexe, o fetiță de doar un an, are urgentă nevoie de ajutor. Care sunt conturile bancare unde se pot dona bani pentru îngrijirea ei Eveniment

Anya Alexe are 11 luni, dar jumătate din ele a stat prin spitale. La scurt timp după naştere, fetiţa a început să aibă probleme de sănătate. Deşi i-au făcut numeroase investigaţii, medicii din România nu au reuşit să-i pună un diagnostic.

Părinţii Anyei vor să-şi ducă fetiţa la o clinică din Germania, însă nu le ajung banii. Cei care o pot ajuta pe Anya Alexe pot depune bani în conturile de mai jos:

CONT LEI: RO21 BTRL 0460 1201 B008 26XX - BANCA TRANSILVANIA

CONT EURO: RO49 BTRL EURC RT00 B008 2601 -BANCA TRANSILVANIA


La cele 11 luni, viaţa Anyiei Alexe nu este la fel cu a celorlalţi micuţi de vârsta ei. Fetiţa are un retard psiho-motor, nu poate fi întoarsă de pe o parte pe alta şi are probleme de gândire.

Anya a fost consultată de peste 15 medici din Bucureşti şi din ţară, însă nici unul nu a reuşit să-i pună un diagnostic real şi să-i dea un tratament concret.

Părinţii fetiţei spun că progresele nu se văd si vor să o ducă pe Anya la o clinică din Germania. Nu au însă banii necesari şi au nevoie de ajutorul nostru.

”Avem o fetiţă de aproximativ 1 an, nu s-a născut cu probleme, acestea au început să decurgă pe parcurs, am stat foarte mult în spitale, aproximativ 5 luni, încă nu s-a găsit un diagnostic concret, am fost la tot felul de medici, pe toate domeniile. Am vrea acum să o ducem în străinatate să îi găsim un diagnostic. Suma de care vom avea nevoie este de vreo 50.000 de euro”, spune mama fetiței.

În sprijinul Anyei a fost creată si o pagină pe Facebook, al cărei mesaj este: Împreună o putem ajuta pe Anya!

Citeşte mai multe despre:   ajutor financiar,   operatie