Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Apa Nova, după căderea de tensiune apărută la Stația 110 KV ENEL: 'Stațiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în sectorul 6, dar au fost afectate și zone din sectoarele 1, 2 și 5, pentru 30 de minute'

Apa Nova, după căderea de tensiune apărută la Stația 110 KV ENEL: 'Stațiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în sectorul 6, dar au fost afectate și zone din sectoarele 1, 2 și 5, pentru 30 de minute'

Un articol de: Traian Avarvarei - 07 Aug 2020, 14:53
Apa Nova, după căderea de tensiune apărută la Stația 110 KV ENEL: 'Stațiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în sectorul 6, dar au fost afectate și zone din sectoarele 1, 2 și 5, pentru 30 de minute' Eveniment

Echipele operaționale Apa Nova au intervenit, vineri, de urgență, pe teren pentru a remedia problemele apărute ca urmare a căderii de tensiune de la Stația 110 KV ENEL, ce a afectat mare parte din București.

Reprezentanții Apa Nova anunță că din cauza acestei căderi de tensiune, Stația de Potabilizare Roșu, dar și mai multe stații de pompare şi repompare din sectorul 6 au rămas fără energie electrică, iar furnizarea apei a fost afectată, pentru aproximativ 30 de minute.

„Echipele operaționale Apa Nova au intervenit de urgenta astăzi, 07.08.2020, în jurul orei 12:50, după ce Stația de Potabilizare Roșu, dar și mai multe stații de pompare şi repompare ale Apa Nova din sectorul 6 au rămas fără energie electrică din cauza unei căderi de tensiune apărută la Stația 110 KV ENEL. Ca urmare a lipsei de alimentare cu energie, stațiile de pompare au fost oprite parţial sau integral în sectorul 6, dar au fost afectate și zone din sectoarele 1, 2 și 5, pentru aproximativ 30 minute.

Echipele Apa Nova au intervenit atât în teren, cât și din Dispecerat prin manevre și acțiuni specifice pentru diminuarea pe cât posibil a efectelor căderii de tensiune”, transmite Apa Nova.

Echipele operaționale Apa Nova vor continua acțiunile în teren, pentru a interveni în aceste situații punctuale ce pot apărea în cursul zilei.

„In jurul orei 13:15, furnizorul de electricitate a reluat serviciul de distribuție a energiei, iar sistemul de pompare si distribuție a fost repornit. Urmare a acestei căderi de tensiune și a șocului hidraulic există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp apa să-și piardă din limpezime (apa tulbure), în special in zone din sectorul 6.

Echipele operaționale Apa Nova vor continua acțiunile în teren, pentru a interveni în aceste situații punctuale ce pot apărea în cursul zilei.

Apa Nova își cere scuze persoanelor din zonele afectate pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul Apa Nova.

A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

Citeşte mai multe despre:   Apa Nova