Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Apa Nova, precizări privind solicitările procurorilor DNA Ploiești: Nu s-au efectuat percheziții, s-au solicitat o serie de documente. Conducerea instituției a pus și va pune la dispoziție cu toată transparența cele solicitate

Apa Nova, precizări privind solicitările procurorilor DNA Ploiești: Nu s-au efectuat percheziții, s-au solicitat o serie de documente. Conducerea instituției a pus și va pune la dispoziție cu toată transparența cele solicitate

Un articol de: - 24 Sep 2015, 15:33
Apa Nova, precizări privind solicitările procurorilor DNA Ploiești: Nu s-au efectuat percheziții, s-au solicitat o serie de documente. Conducerea instituției a pus și va pune la dispoziție cu toată transparența cele solicitate Foto: looms.ro Eveniment

Apa Nova vine cu precizări în legătură cu solicitările procurorilor de la DNA Ploiești. Compania a anunţat că în afară de documentele ridicate, Direcția Națională Anticorupție nu a făcut alte percheziţii la sediul instituţiei. Totodată, Apa Nova va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate actele necesare, cele solicitate vizează contracte comerciale cu subantreprenori în perioada 2008-2015.

"Cu privire la socilitarea venită joi, 24 septembrie, din partea DNA Ploiești, Apa Nova București face următoarele precizări:

Joi, 24 septembrie, în cursul dimineții, la sediul Apa Nova București s-au prezentat doi reprezentanți ai DNA – Serviciul Teritorial Ploiești, solicitând o serie de documente.

Reprezentanții DNA – Serviciul Teritorial Ploiești nu au fost însoțiți de reprezentanți ai altor instituții, nu au fost efectuate percheziții sau alte tipuri de verificări în birourile sediului.

Conducerea instituției a pus și va pune la dispoziție cu toată transparența cele solicitate. Documentele solicitate sunt pentru perioada 2008-2015 și sunt contracte comerciale cu subantreprenorii Apa Nova București", se arată într-un comunicat de presă al Apa Nova.


 Citeşte mai multe despre:   DNA