Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Apar primele reacții din partea jurnaliștilor pe care Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a acuzat că au instigat la proteste și că au ”crescut gradul de emoție negativă” (VIDEO)

Apar primele reacții din partea jurnaliștilor pe care Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a acuzat că au instigat la proteste și că au ”crescut gradul de emoție negativă” (VIDEO)

Un articol de: - 02 Feb 2017, 16:02
Eveniment

Jurnalista de investigație Emilia Șercan a declarat pentru B1 TV că îi va da oportunitatea lui Carmen Dan să demonstreze în instanță că spune adevărul.

”O voi invita la tribunal să demonstreze că am instigat la proteste, că am chemat oameni în stradă și, eventual, că am chemat și huliganii. Va avea posibilitatea în fața unei instanțe de judecată să explice ce a vrut să spună, punându-mi numele într-o listă publică, la televizor, în direct, în legătură cu aceste proteste. 

Am ieșit în ultimele zile în stradă pentru că mi se pare anormal ce a făcut Guvernul din care face parte și doamna Dan. Am ieșit în stradă și în anii trecuți, de fiecare dată când am considerat că am un motiv legitim să-mi spun punctul de vedere și altfel decât în calitate de jurnalist.

Dar de aici și până la a mă pune pe o listă că am instigat oamenii să fie violenți... Am postat chiar și un articol de lege ca să transmis că protestele nu ar trebui să fie violente. Dacă lumea iese în stradă să nu recurgă la violență pentru a nu se deturna protestul, cum doresc cei care se află acum la Guvernare”, a afirmat Emilia Șercan, pentru B1 TV. 

Apar primele reacții din partea jurnaliștilor pe care Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a acuzat că au instigat la proteste și că au ”crescut gradul de emoție negativă”

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan,   ministru de Interne,   protest,   reactie,   tribunal
 
 
 
Loading...