Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Apare O NOUĂ PENSIE în România! VEZI dacă și TU ești eligibil să o PRIMEȘTI! S-a DECIS în Parlament

Apare O NOUĂ PENSIE în România! VEZI dacă și TU ești eligibil să o PRIMEȘTI! S-a DECIS în Parlament

Un articol de: B1.ro - 18 Sep 2019, 09:53
Eveniment

Vești bune pentru români! Un nou tip de pensie ar urma să fie introdus în România!

Reglementarea acestui tip de pensii a ajuns deja în Senat. Proiectul de lege ce are în vedere situația pensiilor urmează să fie dezbătut și votat, conform capital.ro.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Proiectul de lege privind pensiile ocupaționale, dezbătut în Senat, are în vedere directiva europeană (2016/2341) ce privește activitatea de supraveghere a instituţiilor pentru furnizarea de pensii ocupaţionale.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Noul sistem se poate traduce printr-un pilon de pensii impus prin reguli stricte de supraveghere, iar beneficiile vor fi acordate de angajatori, pe baza economiilor făcute de angajați.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Scopul proiectului de lege este ca viitorii pensionari să economisească mai mult atunci când sunt în câmpul muncii, pentru acordarea ulterioară a unui nivel suplimentar de securitate.

Constituirea unui fond de pensii ocupaţionale aparţine exclusiv unui administrator autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară, în timp ce schema de pensii este stabilită de către fiecare angajator care doreşte şi are capacitatea financiară să ofere angajaţilor săi astfel de beneficii.
Angajatorul decide dacă să stabilească o schemă de pensii ocupaţionale, el fiind obligat să ofere informaţii despre aceasta tuturor angajaţilor săi şi poate stabili cuantumuri diferenţiate de contribuţie proprie pentru lucrători pe criterii de vechime, funcţie sau drepturi salariale, conform Ministerului Muncii.

 
 
Loading...