Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment „Regele”, în vizită la REGINĂ! Apariție de senzație la premiera documentarului „Maria - inima României”

„Regele”, în vizită la REGINĂ! Apariție de senzație la premiera documentarului „Maria - inima României”

Un articol de: B1.ro - 29 Noi 2018, 09:58
„Regele”, în vizită la REGINĂ! Apariție de senzație la premiera documentarului „Maria - inima României” sursă foto: romaniaregala.ro Galerie foto (1) Eveniment

Apariție de senzație la premiera documentarului „Maria - inima României”, marți seară, în nobila încăpere a Ateneului Român. „Regele” fotbalului românesc n-a putut lipsi de la lansarea filmului care cinstește una dintre cele mai importante figuri ale Familiei Regale din România, Regina Maria, una dintre personalitățile emblematice care au contribuit la formarea statului unitar național român din urmă cu un secol.

Așadar, Gheorghe Hagi a participat la fabulosul eveniment, și n-a venit singur. Din „suita regală” au mai făcut parte Mihai Petre, renumitul dansator și actor de televiziune, Pavel Bartoș, poate una dintre cele mai amuzante personalități din showbiz-ul românesc, dar și Smiley, cântărețul celebru care încă face furori.

Fotografia a fost postată, după cum se vede, chiar de Mihai Petre, pe pagina sa de Instagram, remarcând la rândul său în descriere „compania selectă” care l-a însoțit.

Documentarul „Maria - inima României” îi este dedicat Reginei Maria, una dintre artizanele României Mari, fiind compus din fragmente din jurnalul Majestății sale, imagini de arhivă colorizate, precum și din opinii ale unor specialiști din întreaga lume (Oxford, New York, Washington, Budapesta, Florida, Moscova), dar și din comentariile unor mari personalități din România, precum Custodele Coroanei Române sau istoricul Neagu Djuvara.

În plus, producătorii documentarului au reuşit să vorbească şi cu Annie, o doamnă în vârstă de 101 ani, despre care cred că este ultima persoană care a cunoscut-o pe regina Maria, după cum a explicat Florescu marţi seară, pe scena Ateneului. Din adolescenţă şi până la vârsta de 22 de ani, Annie a fost martoră a apariţiilor reginei. 

Printre personalitățile care au luat cuvântul la gloriosul eveniment se numără președintele Academiei Române, prof. Ioan Aurel Pop, și producătorul filmului, John Florescu.

Citeşte mai multe despre:   maria - inima romaniei,   Gheorghe Hagi