Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Apele Române: 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor privați înainte de începutul sezonului estival

Apele Române: 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor privați înainte de începutul sezonului estival

Un articol de: Elena Stanciu - 30 Apr 2021, 12:45
Apele Române: 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor privați înainte de începutul sezonului estival Foto: facebook.com/rowater.ro Eveniment

Nu mai puțin de 300 de sectoare de plajă, curățate de deșeuri și de alge, au fost predate de Apele Române Dobrogea-Litoral operatorilor privați.

"De mâine, începe sezonul estival. 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor de către Apele Române Dobrogea-Litoral în urmă cu mai bine de două săptămâni”, anunță reprezentanții Apelor române, printr-o postare pe Facebook.

Sectoarele de plajă se regăsesc pe trei tronsoane. Este vorba despre Tronsonul 1 - Corbu - Năvodari - Constanţa, Tronsonul 2 - Agigea - Eforie Nord - Eforie Sud - Tuzla - Costineşti şi Tronsonul 3 - 23 August - Olimp - Neptun - Jupiter - Venus - Saturn - Mangalia - 2 Mai - Vama Veche.

”Timp de mai bine de două luni, colegii de la Apele Române Dobrogea-Litoral au efectuat în acest zone mai multe operaţiuni specifice de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge. Rezultatele sunt semnificative: 300 de tone de deşeuri de pe întregul litoral românesc; 2.000 de tone de nisip care a fost reintegrat în profilul plajei şi depus în zonele deficitare", au mai transmis reprezentanții companiei.

Totodată, aceștia au precizat că pe suprafețe necontractate, operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua.

 

Citeşte mai multe despre:   Apele Romane