Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Aproximativ 30 de bicicliști s-au adunat duminică în fața Primăriei Capitalei și i-au cântat lui Sorin Oprescu "mulți ani primească!" (VIDEO)

Aproximativ 30 de bicicliști s-au adunat duminică în fața Primăriei Capitalei și i-au cântat lui Sorin Oprescu "mulți ani primească!" (VIDEO)

Un articol de: - 06 Sep 2015, 18:49
Aproximativ 30 de bicicliști s-au adunat duminică în fața Primăriei Capitalei și i-au cântat lui Sorin Oprescu "mulți ani primească!" (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Reprezentanți ai Comunităţii Bicicliştilor din Bucureşti, aproximativ 30 de persoane, s-au adunat duminică la sediul primăriei Capitalei pentru a-și exprima bucuria față de reținerea lui Sorin Oprescu și pentru a-i cânta “mulți ani primească”, informează B1 TV.

Bicicliștii, ajunși în fața Primăriei au început să cânte “mulți ani primească”, după care doi dintre ei s-au legat unul de altul cu o pereche de cătuşe, spunând că în România de astăzi "a avea cătuşe la mâini înseamnă mândria de a fi român".

Comunitatea Bicicliștilor din București a anunțat evenimentul pe Facebook, prin mesajul: "La bine şi la greu! Bucureştenii care l-au votat pe primarul Sorin Oprescu şi cei care nu l-au votat ar putea să-l salute în aceste momente dificile. Pentru că simţim nevoia să fim alături de primarul nostru, de la ora 13.30 plecăm de la Universitate pe următorul traseu".

Organizatorii marşului mai arătau că "sunt permise manifestările de bucurie".

Primarul Capitalei a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, şi şi-a petrecut noaptea în arest. (Detalii aici și aici)

 Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   Primarul Capitalei