Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Raed Arafat, atac dur la ministrul Educaţiei: Convingeţi-l să termine cu prostia asta

Raed Arafat, atac dur la ministrul Educaţiei: Convingeţi-l să termine cu prostia asta

Un articol de: - 27 Apr 2018, 08:57
Raed Arafat, atac dur la ministrul Educaţiei: Convingeţi-l să termine cu prostia asta Eveniment

Raed Arafat a lansat joi un atac dur la adresa lui Valentin Popa, ministru al Educaţiei, cerându-le medicilor să facă în aşa fel încât să covingă ministrul ca să renunţe la "prostia" cu interdicţia de a preda pentru cei care nu au doctorat.

”Este momentul să recunoaştem aspectele care trebuie să fie de calitate şi aspectele care sunt impuse şi nu reprezintă calitatea. Convingeţi ministrul Educaţiei să termine cu prostia că pentru a preda trebuie să ai doctorat. Eu sunt fără doctorat şi am multe de transmis şi sunt pus în situaţia fie să fac o prostie de doctorat, numai să am doctorat, fie mă lasă să fac ce am făcut tot timpul înainte să facă această prostie că trebuie să ai doctorat. Nu trebuie să ai doctorat ca să predai. Sunt mulţi oameni care nu au şi pot să transmită mult generaţiilor care urmează. Şi trebuie să ne uităm la calitate, nu la hârtie şi la prostia pe care au impus-o unii fără absolut niciun motiv Sper că Clujul, care este un centru universitar de elită, să fie cel care merge la ministrul Educaţiei şi să-i spună că cel puţin în medicină să scoată prostia asta. Este o provocare pe care o pun pe masă şi sper cândva să văd pe cineva să o facă”, a spus afirmat Raed Arafat.

Această declaraţie a fost făcută în cadrul Galei elitelor medicale transilvane unde a primit premiul de excelenţă pentru contribuţia la dezvoltarea sistemului sanitar românesc.

Citeşte mai multe despre:   Raed Arafat,   Valentin Popa